Olli-Pekka Lyytikäinen otti kantaa siirtohuhuihin: Daniel Sjölund? Teemu Tainio? Joel Pohjanpalo? - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK-pomo otti kantaa siirtohuhuihin: Sjölund? Tainio? Pohjanpalo?

HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen rauhoittelee tuoreen Veikkausliigan mestarin ympärillä pyöriviä siirtohuhuja.

Joel Pohjanpalo lähtee tutustumaan bundesliigaseuroihin.­

2.11.2012 9:48

Urheilulehti uutisoi torstaina, että Suomen maajoukkuemies Daniel Sjölund on jo hyväksynyt HJK:n alustavan sopimustarjouksen. Lyytikäisen mukaan Sjölund on kiinnostava nimi, mutta:

- Emme ole jättäneet hänelle tarjousta, Lyytikäinen sanoi.

Keskikenttäpelaaja Sjölund, 29, kertoi hiljattain Aftonbladetille, että haluaisi jäädä ruotsalaisseuraansa Djurgårdeniin, mutta ei ole saanut tarjousta jatkosopimuksesta. Sjölundin nykyinen sopimus päättyy tänä syksynä.

Urheilulehti kertoi myös, että New York Red Bullsissa pelaava maajoukkuekonkari Teemu Tainio olisi ilmoittanut olevansa kiinnostunut palaamaan Suomeen ja liittymään HJK:n riveihin.

Lyytikäisen mukaan HJK on käynyt ystävällismielisiä keskusteluja Tainion kanssa jo pari vuotta ja tunnustellut tämän suunnitelmia, mutta:

- Ei mitään konkreettista, Lyytikäinen kertoi.

Hyökkääjäkomeetta Joel Pohjanpalon nimi on puolestaan noussut esiin Iso-Britannian mediassa. Metro-lehden mukaan Pohjanpalon, 18, siirto Valioliigan Liverpooliin on lähes varma. HJK saisi lehden mukaan miljoonan punnan, eli 1,25 miljoonan euron siirtokorvauksen.

- Liverpool ei ole ollut meihin yhteydessä kesän jälkeen. He ovat olleet useita kertoja katsomassa Pohjanpaloa, mutta tarjousta ei ole näkynyt, Lyytikäinen sanoi.

HJK viettää perjantaina kauden päättäjäisiään. Niiden jälkeen Pohjanpalo lähtee Saksaan tutustumaan useampaan seuraan. Joukossa ovat muun muassa Bundesliigan Leverkusen ja Borussia Mönchengladbach.

HJK:n kauden 2013 joukkueen rakentaminen alkaa toden teolla ensi viikolla, jolloin urheilujohtaja Tuomo Saarnio palaa lyhyeltä lomaltaan. Uusi päävalmentaja Sixten Boström liittyy joukkoon marraskuun 20. päivänä.

HJK:n laitapelaaja Sebastian Mannström on suullisesti sopinut jatkosta seurassa. Maalivahdin ja kapteenin Ville Wallénin kanssa jatkosta on keskusteltu lyhyesti. Neuvottelut alkavat ensi viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?