HJK juhlii Suomen mestaruutta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK juhlii Suomen mestaruutta: "Nyt pääsee tuonne yöelämäänkin"

Helsingin Jalkapalloklubi saapui lauantaina kotistadionilleen juhlimaan seuran 25. Suomen mestaruutta.

HJK:n pelaajat juhlivat kapteeni Ville Vallenin johdolla.­

27.10.2012 22:39

Tähän on Suomen jalkapallopiireissä jo totuttu: ensilumi ja HJK:n mestaruus tulevat aina lokakuussa.

HJK varmisti lopullisesti neljännen peräkkäisen mestaruutensa lauantaina Jyväskylässä. Sen jälkeen alkoi helsinkiläisten kolmen tunnin kotimatka kohti kotistadionia, jossa mestaruusjuhlat polkaistiin päälle virallisesti.

- Tuntuu aivan helvetin hienolta! Tämä oli se juttu, mitä tulin hakemaan jalkapalloilijana. Kausi oli vaikea ja välillä mikään ei onnistunut, mutta nyt on helpottunut olo, huokaili HJK:n keskikenttämies Rasmus Schüller ensimmäisen mestaruutensa tuntemuksia.

HJK:n Ville Vallen saapuu pokaalin kanssa Helsinkiin.­

Klubin pelaajat juhlivat mestaruutta stadionilla faniensa ympäröimänä. Kiitospuheet kuultiin joukkueenjohtaja Markku Peltoniemeltä, kapteeni Ville Wallénilta, Joel Pohjanpalolta sekä tietysti väistyvältä päävalmentajalta Antti Muuriselta.

- Kyllähän tekin olette huutaneet minulle välillä, että missä on tulos, Muurinen ulos, mutta emmeköhän me ole kuitenkin nyt hyvissä väleissä, veisteli Muurinen tutun vekkulilla tavallaan kannattajille.

  Kyllähän tekin olette huutaneet minulle välillä, että missä on tulos, Muurinen ulos

- Kiitos, Antti! Kiitos, Antti! ulvoivat fanit rakkaudentäyteisiä huutojaan seksikkään jalkapallon luojalle.

Virallisen osuuden jälkeen HJK-pelaajat siirtyivät kerrosta alemmaksi löylyn lämpöihin.

Pokaali pääsi saunaan.­

- Eiköhän tässä voida pari päivää saunoa. Nyt pääsee tuonne yöelämäänkin täysi-ikäisenä, niin ei tarvitse keksiä tekosyitä portsareille, hekotteli 11 liigamaalia iskenyt Joel Pohjanpalo.

- Mutta vaikka olenkin tässä muutaman siiderin ottanut, niin en ala paljastamaan futikseen liittyvistä jatkokuvioistani mitään. Nyt on mestaruusjuhlien aika ja keskitytään tähän, hekotteli Pohjanpalo, jota ollaan viemässä kovaa vauhtia pois kotimaan pelikentiltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?