Veikkausliiga: HJK palaa saunomaan kotiin kullat kaulassa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK palaa saunomaan kotiin kullat kaulassa

HJK ei ole ottanut vielä jalkaa kaasulta, vaikka se on käytännössä jo varma Suomen mestari.

HJK­

27.10.2012 7:27

Liigakärki HJK johtaa kauden päätöskierrokselle lähdettäessä kakkosena olevaa Interiä kolmella pisteellä. Lisäksi sen maaliero on yhdeksän parempi kuin turkulaisilla, joten Klubin pullahtaminen ykköspaikalta vaatisi lauantaina jätti-ihmeen.

IS Urheilun pelianalyytikko Edi Pejcic laski alkuviikosta, että HJK voittaa mestaruuden 99,9985 prosentin todennäköisyydellä.

HJK-leiri haluaa kuitenkin viedä kauden loppuun kunnialla. Helsinkiläiset pelaavat lauantaina vieraissa JJK:ta vastaan. Inter kohtaa vieraissa Hongan.

HJK-valmentaja Juho Rantala kehuu joukkueensa työmoraalia kauden viimeisellä viikolla.

- Treeneissä on painettu hyvällä asenteella. Tämän viikon tapahtumiemme perusteella ei pysty sanomaan, että mestaruus olisi jo ratkennut, Rantala sanoi.

Seurassa ei ole turvauduttu poppakonsteihin tai oikoteihin.

- Olemme valmistautuneet JJK-otteluun täysin normaalisti, aivan samalla tavalla kuin muihinkin otteluihimme, Rantala sanoi.

Hän ei myönnä tietävänsä, että siirtyvälle päävalmentajalle Antti Muuriselle olisi puuhattu yllätysjuhlia. Myös kultajuhlien ohjelma on hyvin levällään Jyväskylän palkintoseremonioiden jälkeen.

- Kauden viralliset päättäjäiset ovat perjantaina. Tulemme toki Jyväskylästä kotiin, ja saunomme Sonera-stadionilla. Muuta en tiedä. Ehkä pelaajat ovat suunnitelleet jotakin, Rantala sanoi.

Helsinkiläiset pyrkivät minimoimaan myös sääriskit. Klubi matkusti Jyväskylään jo perjantaina.

Veikkausliigan päätöskierros pelataan lauantaina kello 14 alkaen.

TPS on varma pronssijoukkue. Jaro tai Haka putoaa Ykköseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?