Veikkausliiga

"Sexy football Antti Muurinen" - katso video valmentajan tunteikkaista jäähyväisistä

Julkaistu: , Päivitetty:

HJK:n tämän kauden jälkeen jättävä päävalmentaja Antti Muurinen sai sankarin läksiäiset maanantai-illan Lahti-pelin jälkeen.
HJK voitti 2-0 ja käytännössä varmisti neljännen perättäisen mestaruutensa Muurisen alaisuudessa. Ero sarjakakkoseen Interiin on kierros ennen liigan päättymistä kolme pistettä ja HJK:n maaliero on yhdeksän maalia Interin vastaavaa parempi.

Loppuvihellyksen jälkeen HJK:n pääomistaja Olli-Pekka Lyytikäinen antoi Muuriselle kukkakimpun ja t-paidan. Sitten joukkueen konkaripelaajat Ville Wallén ja Rami Hakanpää kantoivat Muurisen kultatuolissa päätykatsomossa odottaneiden fanien eteen.

Kannattajat lauloivat liikuttuneelle Muuriselle kannustuslaulua: "Sexy football Antti Muurinen".

- Oli mahtavaa, mitä koin pelin jälkeen. Joo, pelissä tapahtui jotain ja me voitettiin 2-0, mutta en muista siitä paljon mitään, Muurinen kuvaili tunnemyrskyään.

Muurinen ei aluksi suostunut myöntämään HJK:n voittaneen jo mestaruuden. Hän ilmoitti, että joukkue ei pidä saunailtaa ennen lauantain päätösottelua JJK:ta vastaan.

Myöhemmin Muuriselta kuitenkin lehdistötilaisuudessa kysyttiin, mihin hän arvostaa tätä mestaruutta uransa seitsemän joukossa.  Muurinen kertoi ensin ensimmäisestä tittelistään Kuusysin luotsina 1989, sitten tämän kauden muutoksista ja vaikeista hetkistä. Lopulta Muurinen myönsi:

- Arvostan tän mestaruuden todella korkealle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt