HJK pitää tiedotustilaisuuden - jysähtääkö tänään uutispommi? - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK pitää tiedotustilaisuuden - jysähtääkö tänään uutispommi?

HJK pitää tänään tiistaina mediatilaisuuden. Kuten tapoihin kuuluu, sisällöstä ei kerrota etukäteen mitään.

Jatkaako Antti Muurinen HJK:n peräsimessä?­

9.10.2012 10:11

Urheilulehti on spekuloinut - ja pitänyt täysin varmana - että Antti Muurinen joutuu väistymään päävalmentajan paikalta kauden jälkeen. Korvaajaksi on istutettu Sixten Boströmiä, joka onkin IS:n tietojen mukaan asettumassa Suomeen asumaan.

Boströmin sopimus Ruotsin Örebron kanssa purettiin kesken kauden, ja sen jälkeen huhumylly on tuonut miestä Klubin puikkoihin.

Jos mediatilaisuuden aiheena on Sixten Boström, ajankohta on totaalisen väärä ja suoranainen pyllistys Suomen kaikkien aikojen pääsarjavalmentajalle, Antti Muuriselle.

Klubi kulkee piikkipaikalla kohti mestaruutta, turkulaiset tosin yhä iskuetäisyydellä. Ei HJK-mesenaatti Olli-Pekka Lyytikäinen voi tehdä monivuotiselle Coca Cola-kaverilleen sellaista temppua, että tekee monien syyttä parjaamasta Muurisesta kolme viikkoa ennen kauden päätöstä lopullisesti ramman ankan.

Vai olisiko aiheena sittenkin Muurisen jatkosopimus? Jos menestyksellä mitattaisiin, se olisi loogista. Mutta kuinka todennäköistä? IS soitti maanantaina päivällä Muuriselle ja kysyi ohimennen ensi kauden valmennusasiasta. Siihen saakka erittäin leppoisa Muurinen ilmoitti tylysti lopettavansa puhelun, jos aiheesta vielä kysyttäisiin. Myös Lyytikäinen vaikeni saman asian edessä.

Ehkäpä Klubi jysäyttää sittenkin pommin ja kertoo uudesta pelaajavahvistuksestaan keskikentälle. Saman miehen saattaa nähdä siis sittenkin tällä kaudella myös muualla kuin elokuvateatterissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?