Veikkausliiga: TPS otti piikkipaikan - ainakin hetkeksi - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

TPS otti piikkipaikan - ainakin hetkeksi

Veikkausliigan mestaruuskamppailussa vahvasti mukana oleva TPS otti ensi kerran tällä kaudella liigan kärkipaikan, kun se voitti sununtaina kotonaan JJK:n 1-0.

Marko Rajamäen luotsaama TPS nousi liigan kärkeen.

7.10.2012 21:04 | Päivitetty 7.10.2012 21:38

Pisteen perässä oleva HJK ja kaksi pistettä jäljessä oleva Inter pelaavat kierroksen oman ottelunsa maanantaina.

Koko syksyn otteitaan parantanut Dennis Okaru vei TPS:n 1-0 johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla. Sitä ennen kotijoukkueella oli ollut hyviä tilanteita, mutta viimeistään tolpat pelastivat JJK:n. TPS:n maalivahti Henrik Moisander puolestaan pelasti hienosti Eero Markkasen laukauksen lähietäisyydeltä.

Toisella puoliajalla TPS:llä oli parhaat maalipaikat ja se hallitsi tilanteet niin, että voittoa voi pitää ansaittuna.

- Peli oli meiltä mielestäni aika jämäkkä esitys. Joukkueeseen viimeksi tulleet Konsta Rasimus ja Dickson Agyeman ovat myös ruvenneet löytämään roolinsa. Dennis Okarun tehot ovat tietysti olleet tarpeen, summaili TPS:n valmentaja Marko Rajamäki ottelun antia.

JJK:n valmentaja Kari Martonen kertoi, että tarkoitus oli hämmentää lisää kärjen kamppailua, mutta siinä ei nyt onnistuttu.

- Meillä oli peli ihan hyvin kasassa, mutta laukauksien sihti kadoksissa. TPS oli tällä kertaa voittonsa arvoinen. Martonen tunnusti.

TPS-JJK 1-0 (1-0) 43. Dennis Okaru (Jarkko Hurme) 1-0. Erotuomari: Toni Ollikainen. Yleisöä: 3 237. TPS: Henrik Moisander, Jani Tanska, Jaakko Nyberg, Sami Rähmönen, Jarkko Hurme, Juho Lähde (v), Dennis Okaru, Konsta Rasimus, Dickson Agyeman, Mikko Hyyrynen (62. Mika Ääritalo), Aleksi Ristola. JJK: Janne Korhonen, Jordi van Gelderen, Juha Pasoja, Mikko Innanen, Tamás Gruborovics, Janne Saksela, Patrick Poutiainen, Jani Virtanen (74. Tuomas Latikka), Niko Markkula, Eero Markkanen (v, 79. Lasse Linjala), Antto Hilska (55. Mikko Manninen).

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?