Jumbotaistelu päättyi maalittomaan - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Jumbotaistelu päättyi maalittomaan

Valkeakoskelainen Haka ja Pietarsaaren Jaro juuttuivat jalkapalloliigassa 0-0-tasapelillään yhä tiukemmin keskinäiseen putoamistaisteluun. Näin varsinkin, kun KuPS kukisti MyPan.

Alexei Eremenko oli räntäsateessa tyytävinen vierastasuriin.­

23.9.2012 22:19

Maaliton tasapeli oli Valkeakoskella pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos, mutta KuPS:n otettua kolme pistettä Haka ja MyPa ratkaisevat entistäkin selvemmin suoran putoajan nimen.

Vain reilut 1 300 katsojaa uhmasi Hakan kotikentällä jatkuvaa vesisadetta, vaikka panosta oli riittämiin.

- Näissä oloissa ei pelistä voinut odottaa kaunista eikä sitä nähtykään. Molemmilla oli kova paine ottaa vähintään piste. Tulokseen olen tyytyväinen, sanoi Jaron valmentaja Alexei Eremenko.

Jaro kesti Maksim Vasiljevin kentältä poiston jälkeen viimeiset 20 minuuttia vajaamiehisenä. Joukkueen vaarallisin tekopaikka oli Sherif Ashrafilla toisen jakson puolivälissä, mutta aikailu vesitti tilanteen ja Ashraf sai varoituksenkin kaaduttuaan liian helposti.

Jo ensimmäisellä puoliajalla Ashrafilla oli kaksikin vähintään kohtalaista paikkaa, mutta Hakan maalivahti Kert Kütt oli parempi.

Hakan paras paikka oli Antti Ojanperän tulinen laukaus viisi minuuttia ennen loppua, mutta Artur Kotenko torjui nipin napin. Myös Demalla oli paikkansa, mutta laukaus meni reilusti yli.

Jaro on nyt pelannut kahdeksan ottelua peräkkäin ilman voittoa, Haka peräti kymmenen.

Haka-Jaro 0-0 Haka: Nana Attakora-Gyan, Kert Kütt, Sami Sanevuori, Antti Ojanperä, Jarno Mattila, Shane Robinson, Dema (v) (77. Lassi Luoto), Marco Matrone, Obi Metzger (61. Claudio Matrone), Kris Bright, Jonne Hjelm. Jaro: Artur Kotenko, Heikki Aho, Maksim Vasiljev (v+v) 71. (kp), Mike Banner, Jari Sara (v), Johan Brunell, Steven Irwin (v), Papa Niang (83. Thomas Kula), Sherif Ashraf (v) (75. Simon Skrabb), Frank Jonke, Timo Tahvanainen (56. Markus Kronholm). Erotuomari: Mattias Gestranius. Yleisöä: 1 301.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?