Superlupaus pelasti HJK:lle pisteen - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Superlupaus pelasti HJK:lle pisteen

Suurlupaus Joel Pohjanpalon kauden kuudes maali ei riittänyt HJK:lle voittoon maanantain jalkapalloliigakierroksella MyPaa vastaan.

Joel Pohjanpalo teki HJK:n maalin.­

2.7.2012 21:03

Pohjanpalo tälläsi Klubin avausmaalin 1. puoliajan lopulla, mutta vieraiden Olajide Williams tasasi numerot 82. minuutilla.

Neljä kierrosta ilman voittoa pelannut HJK jatkaa liigan kärjessä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelannut IFK Mariehamn on vain kolmen pisteen päässä.

Vaasassa VPS jatkoi vahvaa menoaan, kun JJK lähti tyhjin käsin kotimatkalle 0-2-tappio niskassaan. Jarno Parikan ja Ville Luokkalan maalit auttoivat VPS:n jo MyPan ohi neljänneksi kahden pisteen päähän Interistä.

Vahvan alkukauden vääntänyt Inter on raapinut viimeisestä viidestä ottelustaan vain kaksi pistettä. Maanantaina takkiin tuli Lahdessa, kun isäntäjoukkue FC Lahti oli vahvempi maalein 4-3. Maalijuhlat roihahtivat liekkeihin viimeisen kymmenen minuutin aikana, kun kumpikin joukkue osui kahdesti. Voittomaaliksi jäi Drilon Shalan osuma 87. minuutilla.

Haka helpotti asemaansa liigan häntäpäässä, kun se kellisti TPS:n kotinurmellaan Jarno Mattilan maalilla. Haka nousi voitollaan ohi JJK:n, joka putosi jo kolmanneksi viimeiseksi.

Liigan jumbofinaalissa KuPS kaatoi Miikka Ilon maalilla Jaron 1-0 ja pudotti pietarsaarelaiset vuorostaan peränpitäjiksi.

Jalkapalloliiga: KuPS-Jaro 1-0 (0-0) VPS-JJK 2-0 (0-0) HJK-MyPa 1-1 (1-0) FC Lahti-Inter 4-3 (2-1) Haka-TPS 1-0 (0-0)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?