Veikkausliiga: Jyrki Saranpää torjui rangaistuspotkun - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

VPS-toppari torjui rangaistuspotkun - TPS voitti

TPS:n Petteri Pennasen tarkka sijoitus alakulmaan ottelun 84. minuutilla riitti TPS:lle 1-0-voittoon ja kolmeen pisteeseen Vaasan kaimaseurasta.

Jyrki Saranpää­

13.5.2012 17:28

Näin TPS jatkaa Veikkausliigan nelosena kaksi pistettä kärkikolmikkoa perässä.

VPS aloitti ottelun hyvin, mutta mitä pitemmälle aika kului sitä selvemmin peli oli turkulaisten hallussa.

- Olihan se aikamoista puolustustaistelua, myönsi VPS:n Jyrki Saranpää, jolle ottelu muodostui sangen erikoiseksi. Hän tuli vaihdosta kentälle 36. minuutilla toppariksi, mutta lopetti ottelun maalivahtina.

Saranpää joutui maaliin, kun mainion ottelun siihen asti pelannut debytanttivahti Juuso Kevari sai punaisen kortin Mika Ääritalon kaatamisesta. Saranpää torjui heti komeasti Toni Kolehmaisen ampuman rangaistuspotkun.

Kevarin ulosajon jälkeen VPS:llä ei ole seuraavaan peliin yhtään pelikelpoista maalivahtia, kun alkukauden ykkösvahti Bouna Coundoul on vielä yhden ottelun pelikiellossa ja Janne Henriksson vasta hakee pelituntumaa lonkkavamman jäljiltä. Joku ratkaisu VPS:n on tehtävä tai päävalmentaja Olli Huttunen, 60 A-maaottelun maalivahti, joutuu tolppien väliin.

TPS:n valmentaja Marko Rajamäki oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen.

- Vaikka VPS puolusti hyvin, niin pojat jaksoivat jauhaa omaa peliään. Uskoin koko ajan, että vielä se maali tulee, sillä siksi paljon meillä oli paikkoja, Rajamäki totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?