Veikkausliiga: Josh Wicksille lähtöpassit IFK Mariehamnista - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Josh Wicksille lähtöpassit IFK Mariehamnista

IFK Mariehamnin tukipilari, maalivahti Josh Wicks jättää saarelaisseuran.

Josh Wicks­

29.2.2012 22:31

- Valitettavasti on niin, että IFK ja Ahvenanmaa eivät saaneet Wicksiä viihtymään pidempään emmekä löytäneet hänelle uutta seuraa. Niinpä päästämme Joshin menemään nyt, niin hän voi löytää uuden seuran, ennen kuin siirtoikkuna esimerkiksi Ruotsiin sulkeutuu, IFK:n toimitusjohtaja Peter Mattsson perusteli seuran tiedotteessa.

Wicks, 28, oli viime kaudella Veikkaajan arvosanojen mukaan Veikkausliigan paras jalkapalloilija. Jenkkiveskari hankkiutui kuitenkin vaikeuksiin maanantaina, kun hän puski päällään Haka-kärki Albert Kuqia liigacupin ottelussa. Kuqin nenä murtui väkikohtauksessa.

- Urheilullisesti on sääli, ettei Josh vartioi joukkueen maalia tänä vuonna. Toisaalta jos hän ei viihdy täällä, se olisi voinut vaikuttaa joukkuehenkeen negatiivisesti, Mattsson jatkoi.

Amerikkalaisen lähtö tapahtui kaksi päivää nokkapokan jälkeen. Wicks ja IFK kävivät Haka-ottelun jälkeen keskustelun, jossa maalivahti toivoi pääsevänsä lähtemään seurasta ns. vapaana agenttina.

Maarianhaminan tavoitteena on värvätä kaksi maalivahtia, ennen kuin joukkue suuntaa maaliskuun puolivälissä leirille Turkkiin. Veikkausliiga alkaa huhtikuun puolivälissä.

Katso tästä video Wicksin kuumenemisesta (Koskinet.fi, ajassa 1:51:00)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?