Ykkösvahdin lähtöön varautuva IFK testaa kahta nuorta - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Ykkösvahdin lähtöön varautuva IFK testaa kahta nuorta

IFK Mariehamn testaa kahta nuorta maalivahtia ensi viikolla.

Josh Wicks saattaa vaihtaa talven aikana maisemaa.­

7.12.2011 18:13

Veikkausliigaseura IFK Mariehamn testaa 21-vuotiasta Tomas Karikea sekä 23-vuotiasta kamerunilaismaalivahti Francis Ngono Ndzenguea ensi viikon aikana. Seura kertoi asiasta tiedotteessa.

Karike oli viime kauden HJK:n reservijoukkue Klubi 04:n mukana ja Ndzengue Ranskan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kamerunilaista suositteli Suomestakin tuttu valmentaja Jan Ståhre. Ndzenguella on kokemusta Ruotsista, ja hän puhuu sujuvasti kieltä.

Saarelaiset tarvitsevat ensi kaudeksi vahvistusta maalivahtiosastolle. IFK on jo päättänyt olla tarjoamatta viime kauden kakkosvahti Gustav Långbackalle jatkosopimusta. Viime kauden komeetta Josh Wicksillä on vuoden verran sopimusta jäljellä, mutta hänet on yhdistetty siirtoon ulkomaille. Amerikkalainen oli Veikkaajan viime kauden arvosanatilaston ykköspelaaja.

Wicks oli Ruotsin pääsarjaseura Örebron testissä, mutta ÖSK valitsi uudeksi veskarikseen VPS:n Tomer Chencinskin. Wicksiä tarkkailtiin viime kaudella ainakin belgialaisseurojen ja Italian Serie B-seurojen toimesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?