Veikkausliiga: Erfan Zeneli ei siirry FC Thuniin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

HJK-tähti ei saanut sopimusta Sveitsiin - HJK tarjoaa pitkää jatkoa

IS Urheilun tietojen mukaan Erfan Zenelin viikon mittainen testijakso Sveitsin pääsarjaseura FC Thunissa ei tuottanut sopimustarjousta.

Erfan Zeneli ei saanut sopimusta Sveitsin pääsarjaan.­

11.11.2011 18:01

HJK:ssa viime kaudella loistanut Erfan Zeneli ei saanut sopimusta Sveitsin pääsarjassa pelaavaan FC Thuniin. Zeneli kävi seurassa näytillä viime viikolla.

Zeneli teki testijaksonsa aikana vaikutuksen sveitsiläisseuran johtoon, mutta Thun ilmoitti lopulta etsivänsä puhdasta kärkipelaajaa. Zeneli viihtyy parhaiten kymppipaikalla ja laidassa.

- En sikäli voi olla pettynyt, että tein parhaani ja valmentaja tykkäsi esityksistäni. Thun ei ole ainoa vaihtoehto ensi kaudelle, puhelimitse tavoitettu Zeneli kertoi IS Urheilulle.

Kosovolaissyntyisellä kiitäjällä on optiovuosi HJK:n kanssa ensi kaudesta. Optio astuu voimaan 15. marraskuuta. Siihen saakka laituri voi siirtyä vapailla papereilla toisaalle. Määräajan jälkeen uuden seuran on maksettava siirtokorvaus. Nyt näyttääkin todennäköiseltä, että Zeneli jatkaa HJK:ssa.

- Ihan hyvä vaihtoehto on jatkaa Klubissakin, Zeneli jatkaa.

HJK aikoo Thun-kuvion kariuduttua tarjota Zenelille monivuotista jatkosopimusta. Zenelin pitäminen joukkueessa olisi Klubille ensisijaisen tärkeää, sillä viime kauden huipputehokkaasta hyökkäysarsenaalista ovat haihtuneet jo Teemu Pukki, Rafinha, Dawda Bah sekä Jarno Parikka. Lisäksi keskikenttäkomeetta Alex Ringin lähtö ulkomaille tammikuun aikana on todennäköistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?