Veikkausliiga: Honka onnekkaasti tasapeliin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Honka onnekkaasti tasapeliin

Veikkausliigan mitalien kannalta tärkeässä ottelussa Interin ja Hongan välillä kotijoukkue Inter vei ensimmäisen puoliajan Timo Furuholmin komeilla maaleilla 2-0.

Ilari Äijälä teki Hongan tasoituksen.­

12.9.2011 21:11

Honka tuli kuitenkin kovaa toisella puoliajalla ja tasoitti loppunumeroiksi 2-2. Yksi piste venytti liigassa toisena jatkavan Interin eroa kolmoseen JJK:hon kahteen pisteeseen.

Tasapeli kolmen pisteen sijasta ei maanantaina ollut kummallekaan mieleen, mutta hyvätasoisen ottelun tulosta voi pitää oikeudenmukaisena. Honka piti palloa enemmän, mutta Interin vastaiskut olivat vaarallisia. Toisella puoliajalla Hongan keskuspuolustus pystyi pitämään Furuholmin kurissa.

- Oli kiva onnistua maalinteossa, mutta valitettavasti ei tullut kuin piste, koska meidän pelistämme puuttuu jonkinlaista tappamisen meininkiä, manasi maaliseppo Furuholm.

Hongan maalinteon aloitti toiselle puoliajalle vaihdosta tullut Tomi Petrescu, jonka laukaus muutti suuntaa Inter-puolustaja Joni Ahosta. Tasoituksen laukaisi Ilari Äijälä vapaapotkusta vain minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Hongan valmentaja Mika Lehkosuo oli tyytyväinen joukkueensa hyökkäyspeliin, mutta harmitteli sitä, ettei puolustus pystynyt pitämään Furuholmia aisoissa avausjaksolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?