KuPS nousi lisäajalla tasoihin - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

KuPS nousi lisäajalla tasoihin

IFK Mariehamn ja KuPS jäivät sunnuntaina jännittävien vaihdeiden jälkeen 2-2 (1-1) tasapeliin Maarianhaminassa.

24.7.2011 21:25

Raphael Udah iski  KuPS:n tasoitusmaali ottelun lisäajalla, mutta KuPSia pistejako ei taistelusta huolimatta juurikaan lohduttanut, sillä joukkue ei ole voittanut jalkapalloliigassa nyt peräti kahdeksaan otteluun.

Vierasjoukkue siirtyi ottelussa johtoon vartin pelin jälkeen, kun Miikka Ilo nousi laidalta hienosti ja sijoitti pallon maalin takanurkkaan.

Aleksei Kangaskolkka kuittasi IFK Mariehamnin tasoihin vain kymmenen minuuttia myöhemmin komealla ylänurkkalaukauksella. IFK:n johto-osumakaan ei ollut kaukana ennen taukoa Hendrik Helmken osuttua ylärimaan. Mason Trafford puski IFK:n ansaitusti johtoon 76 minuutilla.

Udah survoi KuPS:n kuitenkin vielä tasoihin kulmapotkun jälkitilanteesta. Kotijoukkue oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta se tuhlaili maalipaikkoja liukuhihnalta. KuPS:n päävalmentaja Esa Pekonen myönsikin onnen merkityksen lopputulokseen.

- Romanian keikan takia tänne oli raskasta tulla pelaamaan, eivätkä odotukset olleet korkealla. Tänään kuitenkin nähtiin, että sydämellä  ja onnella pystytään ratkomaan otteluita, Pekonen iloitsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?