Veikkausliiga: Timo Furuholm ampui Interin sarjakärkeen - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

Inter palasi sarjakärkeen

Inter nousi takaisin jalkapalloliigan kärkipaikalle pisteellä ohi HJK:n, kun se voitti IFK Mariehamnin 2-0. Ottelussa pelattiin molemmin puolin hyvää jalkapalloilua ja yleisölle tarjottiin maalitilanteita roppakaupalla.

Timo Furuholm on ampunut jo 10 liigamaalia.­

13.6.2011 20:59

Ottelun ratkaisua saatiin odottaa 82. minuutille asti. Silloin Mika Mäkitalo vapautti oivallisella vapaapotkulla Henri Lehtosen läpiajoon. Tämä kaadettiin rangaistusalueella ja Mika Ojala sijoitti tuomitun rangaistuspotkun varmasti maaliin. Lopullisen 2-0-ratkaisun ampui kauden 10. maalillaan Timo Furuholm.

- Ensimmäisellä puoliajalla liikutimme palloa hyvin, mutta onnea ei ollut maalipaikoissa. Toinen puoliaika oli aluksi vaikea, mutta vaihdot toivat peliin parannusta ja saimme voiton, sanaili Interin valmentaja Job Dragtsma.

IFK:n valmentaja Pekka Lyyski ei sulattanut ratkaisevaa rangaistuspotkutuomiota, mutta oli muuten joukkueensa esitykseen suhteellisen tyytyväinen. Maalivahti Josh Wicks pelasi erinomaisen pelin.

Interin uusi vahvistus Toni Kallio pääsi kentälle viimeiseksi 20 minuutiksi. Hän selvisi hyvin, vaikka edellinen peli oli helmikuulta. Valmentaja Dragtsma oli myös Kallion peliin tyytyväinen ja hieman lupaili paikkaa aloitukseen TPS:ää vastaan torstaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?