Palauttaako TamU kohurahat? - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

TamU sai yhteyden yhtiöön - palautetaanko kohurahat?

Liigalisenssiään yhä odotteleva jalkapalloseura Tampere United ilmoittaa, että neuvottelut kohuttujen rahojen palauttamisesta alkavat singaporelaisyhtiön kanssa.

Deniz Bavautdinin mukaan kohurahojen mahdollisesta palauttamisesta neuvotellaan pitkään.­

7.4.2011 11:27

- Saimme eilen ensimmäisen kerran yhteyden yhtiöön. Nyt ruvetaan setvimään, mitä maksetaan ja niin pois päin. Otetaan selvää, onko sopimusta ollut vai eikö ole ollut, TamUn toimitusjohtaja Denis Bavautdin kertoi torstaina STT:lle.

Bavautdinin mukaan ratkaisua saataneen odottaa varsin pitkään.

- Asianajajamme on sanonut, ettei tämä koske tätä kautta. Tämä on pitkä prosessi.

TamU sai viime syksynä 300 000 euroa ns. markkinointirahaa singaporelaiselta Exclusive Sports PTE Ltd:ltä, jota on sittemmin epäilty jalkapallovilpistä. Sen vuoksi osa TamU:n sponsoreista on häipynyt.

- Tämä ei ole mitenkään yksiselitteinen asia. Jos se olisikin niin, että tämä olisi tuomittu tämä vastapuoli, mutta ei, vasta epäillään. Riittääkö se sitten, Suomessa näköjään riittää. Niin, että täytyy perua sen takia kaikki kaupat. En kuitenkaan usko, että kansainvälisessä oikeudenkäynnissä riittää, Bavautdin tilitti.

TamU toimitti keskiviikkona Palloliiton liigalisenssikomitean vaatiman lisäselvityksen taloudestaan. Liigan alku lähestyy kovaa vauhtia, ja asiaan odotellaan ratkaisua mahdollisimman pian, mutta Bavautdin ei lähde arvailemaan, miten seuran käy.

- Ollaan ihan täysin lisenssikomitean armoilla. En luule mitään, olemme antaneet kaikki tietomme asiasta, ja jos se ei riitä, niin ei se riitä. Totta kai toivomme (riittävän), koska niin moni asia on kiinni siitä.

TamUn horjuvaan talouteen rahojen mahdollisella palautuksella olisi tietysti vaikutuksensa. Toimitusjohtaja Bavautdin ei tässä vaiheessa ota asiaan kantaa.

- Se riippuu siitä aikataulusta, koska ne pitää palauttaa, jos ne pitää palauttaa. Se on ihan yhtä avointa kuin aikaisemminkin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?