Veikkausliiga: Pyry Kärkkäinen ei jatka AC Oulussa - Veikkausliiga - Ilta-Sanomat

AC Oulu luopui profiilihankinnastaan ennen ensimmäistäkään liigapeliä

Pyry Kärkkäinen ei jatka AC Oulussa.

Pyry Kärkkäinen vaihtaa taas seuraa.­

27.3.2011 21:21 | Päivitetty 27.3.2011 21:27

AC Oulu on tiedottanut, että pelaajasopimus puolustaja Pyry Kärkkäisen kanssa on purettu yhteisymmärryksessä. Kärkkäinen hankittiin seuraan profiilipelaajaksi, muttei pysty enää takaamaan pelejä Veikkausliigassa.

ACO ei saanut liigalisenssiä ja pelaa mitä todennäköisimmin ensi kaudella Ykkösessä. Oulun viimeinen oljenkorsi liigalisenssin saamiseksi, kanne urheilun oikeusturvalautakuntaan, on yhä vetämässä.

- Me emme halua olla esteenä pelaajan kehitykselle ja jos joku pelaaja näkee oman kehityksensä kannalta Veikkausliigan ehdottomaksi edellytykseksi, voimme neuvotella asiasta. Tämä oli kaikille osapuolille paras ratkaisu, AC Oulun toimitusjohtaja Kimmo Piispanen toteaa.

Kärkkäisen edellinen seura oli HJK. Entinen nuorisomaajoukkueen pelaaja voitti Klubissa kaksi Suomen mestaruutta. Kiuruveden Pallon kasvatti on pelannut myös KuPSin, FC Lahden ja PK-37:n riveissä.

AC Oulu sai tänään myös positiivisia uutisia, sillä se kaatoi Kakkosen SC Riverballin 6-3 Suomen cupin 5. kierroksella. Juuso Majava iski hattutempun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?