Yhden yön juttu aloitti kuukausien piinan – sitten poliisi puuttui asiaan

Yhden illan suhde johti vainoamiseen. 22-vuotias nainen saattaa joutua telkien taakse Britanniassa .

Mason Mount joutui kuukausia jatkuneen häirinnän uhriksi.

Somevaikuttaja Orla Melissa Sloan on myöntänyt lontoolaisessa oikeusistuimessa syyllisyytensä häirintään sekä vainoamiseen. 22-vuotias Sloan pommitti valioliigatähtiä viesteillä ja puheluilla useiden kuukausien ajan ja hankki aina uusia puhelinliittymiä, kun pelaajat estivät vanhan numeron.

Erityisesti kohteena oli Chelsean tähti Mason Mount. Sloan sai kutsun toisen Chelsean pelaajan, Ben Chilwellin, juhliin sen jälkeen kun he olivat vaihdelleet viestejä Instagramissa.

Juhlien päätteeksi Mount ja Sloan vetäytyivät kahdenkeskeiseen illanviettoon.

Yhteisen yön jälkeen kaksikko piti satunnaisesti yhteyttä muutaman kuukauden ajan, kunnes Mount päätti katkaista yhteydenpidon. Häirintä alkoi pian tämän jälkeen.

Mason Mount on Chelsean tähti.

Oikeudessa esitettyjen todisteiden mukaan Sloan muutti puhelin­numeroaan peräti 21 kertaa pystyäkseen jatkamaan viestien pommittamista Mountille. Tähtipelaaja kertoi oikeudessa pelänneensä, että Sloan ilmestyy Chelsean harjoitus­keskukseen jatkamaan häiriköintiään yhteyden­pidon katkeamisen jälkeen.

– En enää osta ruokaa ollenkaan, jotta pystyn hankkimaan uusia numeroita. Sinun on pyydettävä anteeksi, tai muuten saat kohdata uuden hahmon – Devil Babyn, Sloan kirjoitti kerran ja lähetti mukana kuva­kaappauksen kuitista, jossa näkyi uuden liittymän osto­tapahtuma.

Vainoaminen jatkui viime vuoden kesäkuusta lokakuuhun.

Sloan häiritsi myös Chilwelliä sekä Billy Gilmouria, kun ei saanut enää Mountia kiinni.

– En pystynyt nukkumaan. Minun oli käytettävä nukahtamislääkkeitä, ja ne vaikuttivat suorituskykyyni. Olin yksin uudessa kaupungissa, jossa ei ollut tukena perhettä tai ystäviä. Se oli hyvin vaikeaa. Ja kyseessä oli henkilö, jonka tapasin kerran hyvin lyhyesti, Gilmour kertoi oikeudessa.

Gilmour kertoi myös joutuneensa poistamaan kaikki perheenjäsenensä ja ystävänsä sometileiltään, jotta Sloan ei pystyisi ottamaan häneen mitenkään enää yhteyttä.

Sloan myös loi Instagram-tilin, jonne hän loi kuvakollaaseja Chilwellistä eri naisten kanssa. Hän liitti kuviin Chilwellin perheenjäseniä.

Sloan loi Britanniassa maineensa aikuisille suunnatulla sivustolla Fanvuella. Hän latasi sivustolle kuvia, joissa hän oli vähäpukeisena tai alasti ja söi suosittuja Percy Pig -makeisia.

Vitsinä alkanut idea keräsi nopeasti valtavasti suosiota, ja häneltä pyydettiin jatkuvasti lisää kuvia. Malli on tienannut omien sanojensa mukaan tänä vuonna noin 57 500 euroa possukarkkeja maiskuttelemalla.

Influensseri myönsi Mountin ja Gilmourin vainoamisen lisäksi häirinneensä Chilwelliä. Kaikki tapahtumat ovat vuodelta 2022. Sloan saa kuulla tuomionsa kesäkuussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?