Supertähti esitteli penistään baarissa – skandaalivideo leviää

Kyle Walker saattaa joutua poliisin kuultavaksi.

Kyle Walker on Manchester Cityn profiilipelaajia.

8.3. 17:01

Manchester City etenee jalkapallokentällä voitosta voittoon, mutta sen profiilipelaajan käytöksestä ei voi sanoa samaa.

Puolustaja Kyle Walker tiettävästi esitteli penistään baarissa Manchesterissa. Tilanne tallentui valvontakameralle, ja video leviää luonnollisesti pitkin sosiaalista mediaa.

Videolla 32-vuotias Walker vetää housunsa alas ja paljastaa sukuelimensä kahdelle naiselle. Lisäksi hän tanssii naisen kanssa ja käpälöi tätä. Tämän jälkeen hän yrittää aloittaa keskustelun heidän kanssaan.

Myöhemmin Walker teki saman tempun uudelleen eri naisten lähettyvillä.

Englannin maajoukkuepuolustaja oli The Sunin mukaan baarissa ryypiskelemässä ystäviensä kanssa, kun hän sai päähänsä kokeilla vähemmän häveliästä tutustumisriittiä.

Virkavalta Englannissa ei välttämättä suhtaudu asiaan huumorilla, sillä lain silmissä sukupuolielimen tahallinen paljastaminen julkisella paikalla on rangaistavaa.

Walker oli aiemmin viime lauantaina pelannut Cityn 2–0-voitossa Newcastlea vastaan. Yksikään nainen, jota Walker lähestyi baarissa, ei ollut hänen vaimonsa.

Walkerin vaimo on malli ja tositv-esiintyjä Annie Kilner. He löysivät toisensa, kun Walker oli 18-vuotias ja Kilner 16-kesäinen.

Pari lähti kulkemaan eri suuntiin vajaat 10 vuotta myöhemmin, kunnes palasivat saman katon alle hieman myöhemmin ja menivät naimisiin loppuvuodesta 2021.

Pariskunnalla on kolme poikaa.

Walkerilla on myös neljäs poika toisesta suhteesta. Neljännen pojan synnytti vuonna 2020 malli Lauryn Goodman, jonka kanssa futistähti piti yhtä ollessaan erossa Kilneristä.

City tai Walker eivät ole kommentoineet tuoretta kohutapausta. Tiedossa ei myöskään ole, ottaako paikallinen poliisi tapauksen tutkittavaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?