Cristiano Ronaldo jyrähti – uhosi ”paljastavansa totuuden”

Portugalilaistähden ympärillä vellova saaga sai lisää kierroksia.

Cristiano Ronaldon mukaan hänestä kirjoitetaan valheita.

18.8. 1:44

Koko kesän siirtohuhujen kohteena – viime päivinä kiihtyvissä määrin – ollut Cristiano Ronaldo syyttää mediaa valehtelusta.

Manchester Unitedin portugalilaistähti kommentoi fanisivunsa Instagram-julkaisua, jossa siteerattiin Ronaldon, 37, toimittajaystävää Edu Aguirrea.

Aguirren mukaan Atletico Madridin päävalmentaja Diego Simeone haluaisi Ronaldon riveihinsä, mutta ei voi sanoa asiaa julkisesti hyökkääjätähden aiemman Real Madrid -historian takia.

Ronaldo kommentoi fanisivun julkaisua kertomalla, että totuus tulee julki haastattelussa parin viikon kuluttua.

– Media kertoo valheita, Ronaldo julisti.

– Olen kirjannut ylös viime kuukausilta ylös sata uutista. Niistä vain viisi on totta. Kuvitelkaa, siinä on teille vinkki.

Manchester Unitedin kausi on alkanut karmealla tavalla. Alamaissa tarponut suurseura hävisi kotiavauksensa Brightonille 1–2. Viime lauantaina United joutui Brentfordin ruhjomaksi häviten vierasottelunsa rumasti 0–4.

Mediatietojen mukaan Ronaldo on kaivanut lähtökuoppia Old Traffordilta koko kesän. Siirtomylly kihisi etenkin heinäkuussa, kun portugalilainen jäi perhesyiden takia pois ManUn harjoituspelikiertueelta.

ManUssa tänä kesänä työnsä aloittanut päävalmentaja Erik Ten Hag on johdonmukaisesti sanonut, ettei halua päästää viime kaudella 18 sarjamaalia iskenyttä kärkimiestä pois.

Viime päivinä brittimedia on kuitenkin uutisoinut, että tuuli ManU-johdon purjeissa on kääntynyt ja Ronaldosta haluttaisiin sittenkin eroon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?