Valmentajalta suoraa puhetta Cristiano Ronaldosta: ”Hän ei ole muun joukkueen tasolla”

Cristiano Ronaldo on palannut Manchester Unitedin kokoonpanoon.

Cristiano Ronaldo palasi ManUn kokoonpanoon sunnuntaina.

31.7. 19:47

Cristiano Ronaldo on ollut jälleen yksi kesän kesän kuumista puheenaiheista jalkapallossa. 37-vuotias portugalilainen on vietellyt kesäänsä kotimaassaan ja yrittänyt tiettävästi etsiä itselleen uutta joukkuetta.

Alkuviikosta Ronaldo palasi viimein seuransa Manchester Unitedin harjoituskeskukseen Carringtoniin. Sunnuntaina hän oli avauskokoonpanossa, kun ManU kohtasi harjoitusottelussa espanjalaisen Rayo Vallecanon.

ManUn uusi hollantilaismanageri Erik ten Haag ei ole vakuuttunut omine neuvoineen treenanneen Ronaldon pelikunnosta. Hän kommentoi asiaa Viaplayn haastattelussa ennen sunnuntai-illan ottelua.

– Hän on kokoonpanossa. Katsotaan, kuinka pitkään hän pystyy pelaamaan. En voi nyt sanoa, millaisessa kunnossa Ronaldo on. Hän ei ole muun joukkueen tasolla, koska häneltä jäi monta viikkoa väliin. Hän tarvitsee pelejä ja paljon harjoittelua, ten Haag ruoti.

Pelituntuma voi olla vielä vaiheessa, mutta somen perusteella Ronaldo on pitänyt itsensä kunnossa. Hän on päivittänyt Instagramiin ahkerasti sekä treenikuviaan että muita paidattomia otoksia, jotka kielivät siitä, ettei treenaaminen ole unohtunut kesällä.

Aiemmin tällä viikolla hän kommentoi Instagramissa myös itseään koskevia siirtohuhuja.

– On mahdotonta olla puhumatta minusta yhtä päivää. Muuten lehdistö ei tee rahaa. Tiedätte, että jos ette valehtele, ette myöskään saa rahaa. Jatkakaa, jotta saatte jonain päivänä jonkun uutisen oikein, Ronaldo kirjoitti tuolloin tiukkaan sävyyn.

Valioliiga käynnistyy ensi perjantaina. ManUn ensimmäinen ottelu on ohjelmassa sunnuntaina, kun se kohtaa kotikentällään Old Traffordilla Brightonin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?