Futistähti koki painajaismaisen herätyksen kotonaan keskellä yötä – rosvojoukko painoi veitsen kurkulle

Tahith Chong ryöstettiin, kertoo The Sun.

Tahith Chong koki järkyttäviä hetkiä.

29.3.2022 10:03

Manchester Unitedin sopimuspelaaja Tahith Chong koki shokkiherätyksen tammikuussa. 22-vuotias hollantilainen heräsi yöllä kolmelta rosvojoukon käskyihin, kertoo The Sun.

Kun Chong sai silmänsä auki, kommandopipopäiset ryöstäjät vaativat hänet antamaan talossa olleet korut, kellot ja merkkilaukut. Pitkäkyntiset saivat saaliikseen tavaraa tuhansien eurojen arvoista.

Brittilehden lähteen mukaan ryövärit vieläpä pilkkasivat Chongia siitä, että hänen talonsa turvajärjestelmä oli surkea.

– Se oli hänelle kammottava kokemus. Ryöstäjät uhkailivat häntä, pitivät veistä hänen kurkullaan ja osoittivat taskulampulla suoraan silmiin, lähde sanoi The Sunille.

– He tiesivät, kenen talossa olivat ja kutsuivat sen omistajaa jopa nimellä. Joukko oli ammattimainen. Vaikutti siltä, että he olivat tehneet saman aiemminkin.

Poliisin sanotaan kertoneen pelaajalle jälkikäteen, että rosvot olivat mahdollisesti vakoilleet Chongia ja hänen arvoesineitään sosiaalisen median kanavien kautta.

Chong on ollut tällä kaudella lainalla Championship-seura Birminghamissa. Keskikenttäpelaaja oli ryöstön aikana kotonaan parantelemassa häntä jo kuukausia vaivannutta nivusvammaa.

Manchester Unitedin pelaajista Paul Pogban, Victor Lindelöfin ja Jesse Lingardin koteihin on murtauduttu viime kuukausien aikana. Saman kohtalon on kokenut paikalliskilpailija Cityn Joao Cancelo.

Poliisi on arvioinut, että murtojen ja ryöstöjen takana on sama jengi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?