Media: Mauricio Pochettino haluaa Manchester Unitediin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Lehtitiedot: Tämä mies haluaa Manchester Unitedin manageriksi – valmis jättämään suurseuran heti

Siirtyykö Mauricio Pochettino kesken kauden PSG:stä Manchester Unitediin?

Mauricio Pochettino on PSG:n valmentaja. Hän luotsasi aiemmin Tottenhamia.

22.11. 18:44

Manchester United ilmoitti sunnuntaina, että joukkueen managerina joulukuusta 2018 toiminut Ole Gunnar Solskjär jättää paikkansa.

Brittimediassa on maanantaina uutisoitu, että Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino on kiinnostunut siirtymään Unitedin peräsimeen jo käynnissä olevan kauden aikana.

Esimerkiksi Independentin mukaan Pochettino ei halua odottaa kauden loppuun ja ensi kesään, koska se voisi jälleen vesittää hänen mahdollisuutensa työhön, johon argentiinalainen on viime vuosina yhdistetty moneen kertaan. Myös Manchester Evening News kertoo, että Pochettino on valmis vaihtamaan seuraa jo kesken kauden.

Ranskalaisen Foot Mercaton mukaan Pochettino ja United ovat jo olleet yhteydessä.

Mediassa on spekuloitu, että PSG:n qatarilaisomistajat haluaisivat Zinedine Zidanen seuran uudeksi päävalmentajaksi, mikä tasoittaisi tietä Pochettinosta luopumiseksi.

Manchester Unitedin uudeksi manageriksi on Pochettinon ohella yhdistetty eniten Ajaxin Erik ten Hagin ja Leicesterin Brendan Rodgersin nimet.

Markkinoilla ei ole juurikaan vapaita huippuvalmentajia. Antonio Conte otti hiljattain vetovastuun Tottenhamista, Madridissa menestynyt Zidane ei lehtitietojen mukaan ole kiinnostunut Englantiin siirtymisestä.

Unitedin kausi jatkuu tiistaina Mestarien liigassa vierasottelulla Villarrealia vastaan. Vetovastuussa on yksi Solskjärin apureista, Michael Carrick.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?