Ryan Giggs taas otsikoissa naisasioidensa takia: epäillään nyt mielitiettynsä pahoinpitelystä - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Ryan Giggs taas otsikoissa naisasioidensa takia: epäillään nyt mielitiettynsä pahoinpitelystä – muistetaan 8 vuoden suhteesta tavisveljensä vaimoon

Walesin päävalmentaja Ryan Giggs kiistää syytteet.

Ryan Giggs katselee käynnissä olevan rikostutkinnan takia sivusta, miten Wales pelaa Suomea vastaan todennäköisesti lohkovoitosta Cardiffissa 18. marraskuuta.­

3.11. 23:03

Kun Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa tämän kuun 18. päivänä Cardiffin Millennium-stadionilla Walesin, pelissä on todennäköisesti paljon eli jopa Kansojen liigan lohkovoitto.

Markku Kanervan Huuhkajat saivat tiistaina otteluun kenties lievän edun, sillä Walesin jalkapalloliitto ilmoitti, että maajoukkueen päävalmentaja, maailman kaikkien aikojen menestyneimpiin pelaajiin lukeutuva Ryan Giggs suljetaan maajoukkuetoiminnan ulkopuolelle ainakin kolmen ottelun ajaksi.

Suomea vastaan Walesin päävalmentajana toimii apuvalmentaja Robert Page.

Tällä aikalisällä Walesin liitto haluaa katsoa, mihin Brittein saarten tiistaiset kohuotsikot johtavat: poliisi otti Giggsin kiinni epäiltynä naisystävä Kate Grevillen pahoinpitelystä.

Syytökset kieltävä Giggs vapautettiin tiistain aikana takuita vastaan odottamaan tapauksen mahdollisia jatkotoimia.

Brittimedian mukaan poliisi sai sunnuntai-iltana kymmenen jälkeen kotihälytystehtävän Giggsin luksustalolle, joka sijaitsee Worsleyssa Suur-Manchesterin alueella.

The Sun kertoi, että ”46-vuotiasta”, myöhemmin Giggsiksi osoittautunutta miestä, oli paikan päällä kuultu epäiltynä pahoinpitelystä ja ruumiinvamman tuottamisesta. Uhrin eli Grevillen vammoja kuvattiin lieviksi, eivätkä ne vaatineet hoitotoimenpiteitä.

Ryan Giggsin edustaja kertoi tiistain aikana julkisuuteen, että Giggs katsoo olevansa syytön ja on pyrkinyt aktiivisesti auttamaan poliisia asian selvittämiseksi.

– Herra Giggs kieltää kaikki syytökset pahoinpitelystä ja päällekarkaamisesta. Hän tekee poliisin kanssa yhteistyötä auttaakseen käynnissä olevaa tutkintaa, pr-edustajan laatimassa tiedotteessa luki.

Giggsiä kuulusteltiin Pendletonin poliisiasemalla.

Pariskunta tapasi 2013, kun Greville sai työpaikan Old Traffordin stadionin yhteydessä sijaitsevasta hotellista, jonka liiketoiminnassa Giggs on mukana yhden pitkäaikaisimman pelikaverinsa ja ystävänsä, ManU-legenda Gary Nevillen kanssa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ryan Giggsin naisasiat aiheuttavat myös julkista jälkipuintia. Giggs meni 2007 naimisiin pitkäaikaisen naisystävänsä ja kahden lapsensa äidin Stacey Cooken kanssa.

Avioliiton rinnalla Giggs kuitenkin kuljetti rinnakkaissuhdetta sähäkästi kuin palloa vasenta laitaansa pitkin konsanaan. Eikä mitä tahansa rinnakkaissuhdetta: tuulennopealla laiturilla oli peräti kahdeksan vuotta kestänyt suhde veljensä vaimoon.

Stacey Cooke onkin nykyään pelaajalegendan ex-vaimo.

Jupakka on repinyt syviä, arpeutumattomia haavoja Giggsin perheen sisälle. Vuonna 2011 Giggs yritti oikeuden myöntämän anonymiteetin suojista saada oikeutta hänen eräästä toisesta rinnakkaissuhteestaan uutisoineelta medialta. Hänen nimensä tuli kuitenkin julki.

Loisteliaan jalkapallouran ja värikkään yksityiselämän ohessa hyväsydämiseksi ja anteliaaksi kuvattu supertähti on luonut myös merkittävää nimeä erilaisen hyväntekeväisyyden parissa.

Hän on toiminut erittäin aktiivisesti Unicefin lähettiläänä. Giggs on tavannut maailmalla mm. lapsia, jotka ovat menettäneet raajansa astuttuaan sodan jäljiltä maastoon jääneeseen maamiinaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?