Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp kiihtyi tv-haastattelussa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Jürgen Klopp kävi kuumana tv-haastattelussa: ”Sanoiko hän tosiaan niin?”

Saksalaisvalmentaja ja Roy Keane kävivät värikkään sananvaihdon.

Jürgen Klopp ihmetteli Roy Keanen väitteitä Liverpoolin otteista.

29.9.2020 13:43

Jalkapallon hallitseva Valioliiga-mestari Liverpool piti kauden voittosarakkeensa tahraamattomana ottamalla Arsenalista 3–1-kotivoiton maanantai-iltana.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp kiitteli omiensa esitystä vuolaasti. Samalla saksalainen ihmetteli Sky Sportsin tv-haastattelussa Manchester Unitedin entisen pelaajasuuruuden ja nykyisen tv-kommentaattorin Roy Keanen väitteitä Liverpoolin otteista.

Suorasukaisesta tyylistään niin pelaajana kuin asiantuntijanakin tunnettu Keane oli aiemmin kuvaillut Liverpoolin ottelua ”huolimattomaksi”.

– Kuulinko oikein? Sanoiko herra Keane tämäniltaista suoritustamme huolimattomaksi? Sanoiko hän tosiaan niin? En ole varma, kuulinko sen oikein. Hän puhui ehkä jostain muusta pelistä, Klopp ällisteli.

– Kyse ei voi olla tästä pelistä. Olen pahoillani, se on uskomaton kuvaus tästä pelistä, Klopp jatkoi.

Keane yritti rauhoitella tilannetta, kenties hieman tapojensa vastaisestikin.

– Olet saattanut kuulla sanomani väärin. Mielestäni pelissänne oli huolimattomia hetkiä, mutta muuten olette olleet erinomaisia, ja olen antanut joukkueelle vain kehuja, Keane vastasi.

Klopp nauroi ja lupasi kuunnella kohdan uudelleen. Haastattelun jälkeen irlantilainen Keane jatkoi piikittelyään studioväen kanssa.

– Hän on hyvin herkkä, eikö olekin? Kuvitelkaa, jos hän olisi hävinnyt (ottelun).

Arsenal siirtyi ottelussa 1–0-johtoon 25. minuutilla, kun Alexandre Lacazette potkaisi Liverpool-puolustaja Andrew Robertsonista kimmonneen pallon maaliin.

Muutaman minuutin päästä Liverpoolin Sadio Mane kuitenkin tasoitti potkaisemalla tyhjään maaliin lähietäisyydeltä, ja joukkue siirtyi 34. minuutilla johtoon Robertsonin maalilla.

Liverpool sinetöi voittonsa, kun varsinainen peliaika oli jo lähellä päätöstään. Wolverhamptonista saapunut Diogo Jota takoi pallon Arsenalin verkkoon 88. minuutilla.

Liverpoolin ohella Leicester ja Everton ovat aloittaneet kauden kolmella voitolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?