Paul Gascoigne sai pojaltaan viestin, että kannattaa katsoa televisiota – yllättävä totuus jälkikasvusta selvisi - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Poika paljasti totuuden itsestään televisiossa – ylpeän julkkisisän reaktio liikuttaa: "Rakastan sinua, tapahtuipa mitä tahansa"

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista brittijalkapalloilijoista paljasti, kuinka suhtautui poikansa ulostuloon.

Vasemmalla Regan Gascoigne, oikealla Paul Gascoigne Tottenhamin uuden stadionin testiottelussa maaliskuussa 2019.

7.8.2020 20:35

Yksi brittifutiksen tunnetuimmista legendoista, 53-vuotias Paul Gascoigne, avautui englantilaislehdille poikansa biseksuaalisuudesta.

Gascoignen poika, 24-vuotias Regan, paljasti viime syksynä ensin lehtihaastattelussa ja sen jälkeen juontaja Lorraine Kellyn tv-ohjelmassa olevansa biseksuaali.

Ennen poikansa julkista ulostuloa futislegenda Gascoignella ei ollut hajuakaan, että hänen poikansa oli seurustellut miesten kanssa.

– Hän lähetti minulle tekstiviestin edellisenä iltana. Sitten seuraavana päivänä näin, kun hän puhui televisiossa asiasta, Gascoigne kertoi Daily Mailin mukaan.

Futislegendan vastaus asiaan oli juuri sitä, mitä poika oli toivonutkin. Regan kertoo isänsä vastanneen, että ”rakastan sinua, tapahtuipa mitä tahansa”.

– Kerroin hänelle, että ei ole mitään merkitystä, mitä teet. Tuen sinua sataprosenttisesti. Sinun täytyy tehdä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi, Paul Gascoigne sanoi.

”Gazza” kertoo olevansa ylpeä tanssijana työskentelevästä pojastaan, jolla oli rohkeutta puhua asioista julkisesti.

Myös Regan kertoo Daily Mailin jutussa, että hänen isänsä on osoittanut asiassa täyden tukensa.

– Olen biseksuaali, tapailen miehiä ja naisia. Olen asiassa todella avoin. Minulla ei ole kuitenkaan ollut paljon suhteita. Olen tapaillut pidempään vain kolmea ihmistä. En ole kertonut isälleni, mutta en usko, että häntä haittaisi, kertoi Regan tv-haastattelussa, jonka kautta asia paljastui Paul Gascoignelle.

Englantilaisen jalkapallon yhtenä suurimmista lupauksista kautta aikain pidetty Gascoigne on Newcastlen kasvatti. Hän johdatti Englannin maajoukkueen välieriin Italian MM-kisoissa 1990 sekä EM-kotikisoissa 1996.

Seurajoukkuetasolla Gazza edusti muun muassa Englannin pääsarjassa Newcastlea ja Tottenhamia, Italiassa Laziota sekä Skotlannissa Glasgow Rangersia.

Paul Gascoigne on ollut uransa jälkeen vaikeuksissa alkoholismin takia. 2013 hän sai sakot pahoinpitelystä riehuttuaan humalassa Stevenagen juna-asemalla.

Jo uransa aikana ja vuonna 2004 päättyneen peliuransa jälkeen Gascoigne on ollut tiheään lehtiotsikoissa alkoholinkäyttönsä ja muiden yksityiselämänsä ongelmien vuoksi. Hän on myöntänyt kärsivänsä alkoholismista.

Gascoigne ja Reganin äiti Sheryl erosivat vuonna 1999. Gascoigne on myöhemmin myöntänyt kohdelleensa vaimoaan väkivaltaisesti.

Vuonna 2013 julkaistussa dokumentissa Regan kertoi, ettei halua olla tekemisissä isänsä kanssa. Sittemin riidat on saatu sovittua ja Daily Mailille Regan kertoo rakastavansa isäänsä varauksetta ja toivovansa tälle terveyttä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?