Prinssi William kirjoitti harvinaisen viestin Twitteriin - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Jalkapallodraama innosti prinssi Williamin twiittaamaan – harvinainen viesti leviää sosiaalisessa mediassa

Prinssi Williamin suosikkiseura säilyi Valioliigassa.

Prinssi William innostui twiittailemaan sunnuntai-iltana.

26.7.2020 23:11

Prinssi William tunnetaan intohimoisena jalkapallofanina ja Aston Villan kannattajana. Sunnuntaina Aston Villa vahvisti Cambridgen herttuan iloksi säilyvänsä Valioliigassa ensi kaudella.

– En epäillyt hetkeäkään, prinssi William kirjoitti Kensingtonin palatsin Twitter-tilillä.

Oikeasti prinssi William tarkoitti todennäköisesti jännittäneensä suosikkiseuransa kohtaloa viimeiseen asti. Lopulta Aston Villa nimittäin selvisi kuiville vain pisteen erolla Bournemouthiin ja Watfordiin pelaamalla tasapelin West Hamin kanssa päätöskierroksella.

Myös Teemu Pukin edustama Norwich putosi Valioliigasta.

Näin prinssi William tuuletti Aston Villan maalia viime kevään nousufinaalissa.

Prinssi Williamin twiitti oli harvinainen, sillä yleensä Kensingtonin palatsin Twitter-tiliä hallinnoivat viestintäalan ammattilaiset. Twiitin lopusta löytyvä W-kirjain tarkoittaa Williamin kirjoittaneen päivityksen itse.

Prinssi William on aiemminkin intoutunut twiittamaan Kensingtonin palatsin tilillä henkilökohtaisesti jalkapallosta mm. arvokisojen yhteydessä. Hänet on myös bongattu usein Aston Villan kotistadionin Villa Parkin lehtereiltä.

Aston Villan pelaajat ja valmentajat tuulettivat sarjapaikan säilyttämistä.

Prinssi Williamin harvinainen twiitti on levinnyt vauhdilla: sunnuntaina illalla sillä oli yli 600 jakoa ja yli 4 000 tykkäystä.

Valioliigan päätöskierroksella oli tarjolla muutakin draamaa kuin putoamistaistelu. Karusti kauden loppua kohden sulanut Leicester pullahti ulos Mestarien liigaan oikeuttavilta paikoilta. Himoitut paikat tähtipallosarjaan ottivat Chelsea ja Manchester United Liverpoolin ja Manchester Cityn ohella.

Liverpool voitti Valioliigan mestaruuden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?