Chelsea-legenda Frank Lampard haistatteli Liverpoolin mestarivalmentajalle – selittää nyt purkaustaan: "Painu v****uun" - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Chelsea-legenda haistatteli Liverpoolin mestarivalmentajalle – selittää nyt purkaustaan: "Ainoa titteli jonka olet voittanut..."

Kesken Valioliigan ottelun nähtiin poikkeuksellisen pitkä ja kovasanainen yhteenotto Chelsea-valmentaja Frank Lampardin ja Liverpoolin mestaruuteen luotsanneen Jürgen Kloppin välillä.

Frank Lampard (oik.) ja Jürgen Klopp (vas.) kävivät poikkeuksellisen pitkän sanasodan kentän laidalla kesken pelin. Liverpool kohtasi Chelsean kotisadionillaan Anfield Roadilla keskiviikkona.­

24.7. 22:21

Tulisieluisena tunnettu Chelsea-legenda Frank Lampard tulistui Liverpoolin mestarivalmentaja Jürgen Kloppille.

42-vuotias brittifutislegenda vaahtosi kentän laidalla Kloppille yli minuutin ajan keskiviikkona pelatun Valioliiga-ottelun aikana. Yhteenotosta kirjoittivat muun muassa The Independent ja Daily Star.

– Ainoa titteli jonka olet voittanut ja teen siitä vi**n ison numeron, Lampard raivosi kentän laidalla Kloppille.

– Rauhoitu, saksalaisvalmentaja Klopp vastasi videolla tallentuneessa tilanteessa Lampardille.

Ottelun jälkeen Lampard selitteli purkautumistaan Sky Sportsille.

– Liverpool on voittanut liigan, siitä ei ole kahta sanaa, mutta älkää ruvetko ylimieliseksi, entinen keskikenttäpelaaja sanoi vakuuttaen, ettei hänellä ole isompaa ongelmaa Kloppin kanssa.

Lampard ja Klopp näyttivät ottavan yhteen vapaapotkutilanteesta, josta Trent Alexander-Arnold vei Liverpoolin lopulta 2–0-johtoon ottelun 38. minuutilla. Hetkeä aiemmin Chelsealta oli hylätty maali VAR-päätöksellä. Kotijoukkue Liverpool vei ottelun nimiinsä 5–3.

– Se ei ole ***tu rike, Lampard huusi malttinsa menettäneenä.

Chelsea-luotsi Frank Lampard käski häntä rauhoitellutta Liverpoolin valmentajaa kovasanaisesti muun muassa istumaan, ja ilmoitti itse seisovansa, jos häntä niin huvittaa.­

Liverpool-valmentaja ihmetteli ottelun jälkeen Lampardin purkausta.

– Miten voit laittaa tuollaisen vaihteen silmään sellaisessa tilanteessa. Olin vihainen ottelun aikana ja se ei ollut tarkoituksenmukaista, Klopp sanoi kutsuen yhteenottoa Lampardin kanssa tappeluksi.

Ottelu oli Liverpoolille merkittävä, koska joukkue pääsi kamppailun päätteeksi nostamaan Valioliigan mestaruuspokaalia, ja joukkueen pelaajien ja taustahenkilöiden omaisia oli päässyt koronarajoituksesta huolimatta paikan päälle.

– Minulla oli kaikki rakkaat ihmiset paikalla, kuten myös kaikki pelaajat ja henkilökunta. Se oli erittäin erittäin tärkeä hetki, Klopp sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson nostamassa mestaruuspokaalia joukkuetovereiden ja seuran työntekijöiden ympäröimänä keskiviikkoisen Chelsea-pelin jälkeen.­

Itse pelissä panosta oli enemmän Chelsealla, koska joukkue taistelee vielä kynsin ja hampain viimeisestä Mestarien liigan paikasta.

Frank Lampardin ja Jürgen Kloppin välinen sanasota on katsottavissa alla olevasta videosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?