Manchester United ja Dortmund täysin eri mieltä superlupauksen arvosta – seuroilla yli 50 miljoonan näkemysero - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Manchester United ja Dortmund täysin eri mieltä superlupauksen arvosta – seuroilla yli 50 miljoonan näkemysero

Manchester United haluaisi Jadon Sanchon (vas.), muttei mihin hintaan tahansa.

Julkaistu: 30.6. 16:50

Jadon Sancho olisi kiinnostunut palaamaan Englantiin.

Englannin jalkapallomaajoukkueen laitahyökkääjää, Saksan Bundesliigan Dortmundissa loistokauden pelannutta Jadon Sanchoa on siirtohuhuissa viety ahkerasti takaisin Englantiin. Sanchon perässä on vahvimmin Manchester United, mutta mutkia on vielä matkassa 20-vuotiaan suurlupauksen siirron tiellä.

Sky Sportsin mukaan United ja Dortmund ovat aikamoisen kaukana toisistaan. Dortmundin asettaman pyyntöhinnan on mainittu olevan päälle sata miljoonaa puntaa pelaajasta, josta saksalaisseura pulitti kahdeksan miljoonaa puntaa Manchester Citylle kesällä 2017. ManU:n lähteet puolestaan kertovat Sky Sportsille, että seura ei maksa 50 miljoonaa puntaa enempää.

Sky Sports mainitsee lisäksi, että 17 maalia ja saman verran maalisyöttöjä Dortmundille juuri päättyneellä liigakaudella koonnut Sancho olisi kiinnostunut palaamaan Englantiin. Hänellä on vielä kaksi vuotta jäljellä sopimusta Dortmundin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?