Yhä suurempi osa Valioliigan pelaajista ei halua pelata korona-aikana – ”Liiga ottaa tämän asian vakavasti vasta sitten, kun joku kuolee” - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Yhä suurempi osa Valioliigan pelaajista ei halua pelata korona-aikana – ”Liiga ottaa tämän asian vakavasti vasta sitten, kun joku kuolee”

Valioliigaseurat keskustelevat vaihtoehdoista taas perjantaina.

Manchester United ja Chelsea taistelivat Valioliigassa liki päivälleen vuosi sitten 28. huhtikuuta 2019.­

29.4.2020 19:23

Jalkapallon Englannin Valioliigan pelaajista yhä suurempi osa ei halua pelata liigapelejä koronaviruspandemian aikana, kertoo ESPN-sivusto lähteisiinsä nojaten. Pelaajien vastustus on takaisku liigalle sen yrittäessä saada maaliskuussa keskeytettyä sarjaa taas pelaamaan.

Valioliigaseurat keskustelevat jälleen perjantaina vaihtoehdoista sarjan jatkamiseen. Pelaajistosta kuitenkin monet, joilla on pieniä lapsia tai joille on tulossa perheenlisäystä, ovat huolissaan pelaamisesta pandemian aikana.

– Monilla pelaajilla on hyvin epämukava olo pelien pelaamisesta. Liiga ottaa tämän asian vakavasti vasta sitten, kun joku kuolee, eräästä valioliigaseurasta kerrottiin ESPN:lle.

Euroopan sarjoista Hollanti ja Ranska ovat jo lopettaneet kautensa, ja Belgia on tekemässä saman ratkaisun. Tiistaina Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan lääketieteellisen komitean puheenjohtaja Michel D'Hooghe kertoi, että hänen mielestään sarjoja ei pitäisi pelata ennen syyskuuta.

– Maailma ei ole valmis kilpajalkapalloon. Toivon sydämestäni, että tuo muuttuu nopeasti, mutta nyt tarvitaan kärsivällisyyttä, D'Hooghe puhui Sky Sportsille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?