Englantilaispelaajan koronakaranteeni: Tilasi kaksi prostituoitua kotiinsa ja heilutteli kuvissa setelitukkoa puolialastomana - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Englantilaispelaajan koronakaranteeni: Tilasi kaksi prostituoitua kotiinsa ja heilutteli kuvissa setelitukkoa puolialastomana

Kyle Walker on pyytänyt anteeksi käytöstään. Manchester City pohtii kurinpitotoimia pelaajalleen.

Kyle Walkerin karanteeni ei ole mennyt ihan nappiin.­

5.4.2020 19:21

Englannin jalkapallomaajoukkueen ja Manchester Cityn oikean laitapuolustajan Kyle Walkerin väitetään mokanneen pahemman kerran.

Guardian kertoo Cityn tutkivan raportteja, joiden mukaan Walker olisi rikkonut Britannian karanteeniohjeistusta.

Brittejä on jo parin viikon ajan kehotettu pysymään kotonaan.

Raporttien perusteella Walker, 29, olisi ohjeista huolimatta järjestänyt asunnossaan seksibileet, joihin olisi osallistunut jalkapalloilijan lisäksi kaksi prostituoitua.

The Sun -lehti kertoi, että Walker oli kutsunut viime tiistaina 21-vuotiaan seuralaisen Louise McNamaran ja 24-vuotiaan brasilialaisen ilotytön luksusasuntoonsa, jossa oli lisäksi Walkerin miespuolinen ystävä. Asunnon vuokra on rapiat 9 000 euroa kuussa.

McNamara, yksinhuoltajaäiti ja kriminologian opiskelija manchesterilaisesta yliopistosta, kertoi Walkerin esitelleen itsensä nimellä “Kai”. McNamara otti Walkerista kuvia alushousuisillaan ja pyörittelemässä setelitukkoa. Sun julkaisi kuvat.

Sunin mukaan makuuhuoneessa oli “kolmen tunnin sessio”, jonka hinnaksi tuli noin 2 500 euroa.

Ilotyttöjen kerrotaan poistuneen kello kahdelta aamuyöllä. Seuraavana päivänä Walker antoi haastattelun, jossa pyysi britannialaisia pysymään kotona. Hän on julkaissut maaliskuussa vastaavia viestejä myös sosiaalisessa mediassa.

– Pysykää kotona, auttakaa julkista terveydenhuoltoa ja pelastakaa ihmiselämiä, Walker toivoi pari viikkoa sitten Instagram-tilillään.

Brittilehdistö on raportoinut Walkerin monipolvisista ihmissuhdeasioista aiemminkin tänä vuonna.

Urallaan 48 maaottelua pelannut Walker pyysi käytöstään anteeksi julkisesti.

– Ymmärrän, että minulla on roolimallin vastuu, koska olen ammattilaisjalkapalloilija. Haluan pyytää anteeksi perheeltäni, ystäviltäni, seuraltani, kannattajilta ja yleisöltä sitä, että olen pettänyt heidän odotuksensa, Walker pahoitteli Guardianin siteeraamassa tiedotteessa.

– Kylen teot ovat täysin vastakkaisia tavalle, jolla Cityn henkilökunta ja pelaajat ovat yrittäneet tukea terveydebhuoltoa koronaviruksen vastaisessa taistelussa. Olemme pettyneitä kuullessamme syytökset, huomioimme Kylen nopean tiedotteen ja anteeksipyynnön ja pidämme sisäisen kurinpitokäsittelyn, Citystä kerrottiin Guardianin mukaan.

Walker ei ole ainoa koronakaranteenin aikana törttöillyt Valioliiga-jalkapalloilija. Aston Villan keskikenttäpelaaja Jack Grealish pyysi some-seuraajiaan pysymään kotona. Tunteja myöhemmin hän törmäsi katumaasturillaan kahteen pysäköityyn autoon.

Brittilehdistössä tuotiin esille, että Grealish olisi ollut ennen aamulla tapahtunutta törmäilyä juhlimassa. Hänestä levisi kuvia, joissa hän oli pukeutunut eriparisandaaleihin.

Johns Hopkins -yliopiston datan mukaan Britanniassa on todettu yli 48 000 koronatapausta. Kuolleita oli sunnuntaina liki 5000.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?