Ex-valioliigapelaaja käynnisti siirtohuhun – Leeds kiinnostunut Teemu Pukista? - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Ex-valioliigapelaaja käynnisti siirtohuhun – Leeds kiinnostunut Teemu Pukista?

Entisen Englannin maajoukkuepelaajan Danny Millsin mukaan suomalainen olisi ilmiselvä valinta Mestaruussarjan potentiaaliselle nousijajoukkueelle.

Teemu Pukin edustama Norwich on tauolla olevan Valioliigan hännillä.­

15.3. 16:42

Teemu Pukin edustama Norwich laahaa Valioliigan pohjimmaisena. ”Kanarianlintujen” kärkihyökkääjänä Pukki on ollut yksi kauden kiistattomia valopilkkuja yhdellätoista osumallaan.

Pohdintaa täksi kaudeksi liigaan nousseen joukkueen kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvan suomalaisen tulevasta osoitteesta on riittänyt.

Entinen Valioliigan ja Englannin maajoukkueen pelaaja Danny Mills väläytti Football Insiderille, että maan toiseksi korkeinta sarjaa Mestaruussarjaa johtava Leeds olisi Pukista hyvin kiinnostunut, mikäli joukkue onnistuu nousemaan tulevalle kaudelle Valioliigaan.

– Pukki olisi ilmiselvä valinta, Mills totesi medialle.

– Hän on maalintekijä ja todistanut sen.

Koronaviruksen myötä kaikki maan jalkapallosarjat ovat tauolla, ja samalla kausien päättymisestä ja mestaruuksien jakamisesta ei ole vielä tietoa.

Norwichin tilanne ei kuitenkaan näytä sarjassa pysymisen kannalta suotuisalta. Leeds taas on tällä hetkellä vahvalla paluumatkalla Valioliigaan, missä joukkue pelasi viime kerran vuonna 2004.

Pukki siirtyi Norwichiin kaudella 2018–19 ja solmi tuolloin kolmen vuoden sopimuksen, mikä edelleen luo epävarmuutta pelaajan mahdollisen siirtymisen tai siirtymishalujen ylle.

– Paljon on kiinni siitä, minne hän haluaa mennä ja millaista palkkaa hän haluaa. Haluaako hän jättää Norwichin? Mills pohti FI:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?