Lehti: Manchester City ja West Ham nousivat kapinaan – kieltäytyvät pelaamasta tauolla - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Lehti: Manchester City ja West Ham nousivat kapinaan – kieltäytyvät pelaamasta tauolla

Manchester City ja West Ham kieltäytyvät pelaamasta kehnon sään vuoksi siirrettyä ottelua talvitaukonsa aikana, kertoo Evening Standard.

Myrsky riepotteli Brittein saarta viikonloppuna.­

10.2. 19:33

Manchester Cityn ja West Hamin oli määrä kohdata sunnuntaina, mutta tuhojaan Britanniassa ja muualla Euroopassa tehnyt Ciara-myrsky esti pelaamisen. Ottelu peruttiin turvallisuussyistä.

Ottelusiirto aiheuttaa päänvaivaa Valioliigan otteluohjelman laatijoille, sillä Pep Guardiolan valmentaman Cityn kalenteri on jo muutenkin ahdettu täyteen. Liigaotteluidensa lisäksi City on mukana edelleen Englannin cupissa, Liigacupissa sekä Mestarien liigassa.

City joutuu etsimään jo muutenkin Arsenal-liigapelilleen toisen ajankohdan, koska manchesterilaiset pelaavat samana päivänä 1. maaliskuuta Liigacupin finaalissa.

Sekä City että West Ham viettävät parhaillaan kahden viikon talvitaukoa, joten periaatteessa kalenterista löytyisi tilaa ottelulle. Cityn seuraava peli on 22. helmikuuta Leicesteriä vastaan, West Hamin vasta 24. helmikuuta Liverpoolia vastaan.

Lehden mukaan Guardiola kuitenkin vastustaa rästipelin sovittamista talvitauolle, ja lisäksi West Hamin päävalmentaja David Moyes on antanut pelaajilleen viiden päivän vapaan. Monet West Hamin pelaajat ovatkin lähteneet lomamatkalle. Heidän on tarkoitus palata harjoituksiin lauantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?