Norwich hylkäsi ”100 miljoonan punnan tarjouksen” Teemu Pukista - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Norwich hylkäsi ”100 miljoonan punnan tarjouksen” Teemu Pukista – Manchester United joutui tyytymään lainakärkeen Kiinasta

Teemu Pukki jatkaa Norwichissa.

Julkaistu: 31.1. 23:26

Manchester Unitedin hyökkääjäjahti oli tammikuun siirtoikkunan viimeisen päivän suuri puheenaihe.

Manchester United etsi perjantaina kuumeisesti korvaajaa loukkaantuneelle ykköshyökkääjälleen Marcus Rashfordille. Yksi nimistä Unitedin toivelistalla oli Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki, mutta paikastaan Valioliigassa taisteleva seura tyrmäsi tylysti kauppapuheet.

– Kyllä vaan, olemme hylänneet 100 miljoonan punnan [119 miljoonaa euroa] tarjouksen Teemusta. Siirto ei siis missään nimessä tapahdu, Norwichin päävalmentaja Daniel Farke sanoi paikallislehti The Pink Unin mukaan.

Farke hymyili summan mainitessaan leveästi, joten se ei välttämättä ole aivan tarkka kuvaus Unitedin tarjouksesta. Sen saksalainen Farke kuitenkin teki selväksi, että Norwich ei missään nimessä halua luopua parhaasta maalintekijästään juuri nyt.

– Vitsit sikseen, emme myy ainuttakaan avainpelaajaamme juuri nyt. Tilanne saattaa muuttua kesällä. Tällä hetkellä tarvitsemme kaikkia pelaajiamme, jotta pystymme tekemään pienen ihmeemme [säilymään Valioliigassa] eikä se onnistu ilman Teemu Pukkia. Se olisi täysin mahdotonta ilman häntä, Farke sanoi.

Brittimedian mukaan Manchester United joutuu Pukin sijaan tyytymään lainaamaan nigerialaiskärki Odion Ighalon Kiinan superliigassa pelaavasta Shanghai Shenhuasta.

Ighalo, 30, teki Watfordille 15 valioliigamaalia kaudella 2015–2016. Hän siirtyi Kiinaan vuonna 2017 ja on pelannut maan pääsarjassa Changchun Yataissa ja Shanghai Shenhuassa. Yhteensä Ighalo on pelannut 72 ottelua Kiinan superliigassa ja tehnyt niissä 46 maalia.

Koronavirus siirtää Kiinan liigan alkua

Kiinaa piinaava koronavirusepidemia vaikuttaa myös maan jalkapalloon. Superliigan avauskierros on siirretty ainakin maaliskuun alkuun. Sarjakauden oli Kiinassa määrä alkaa 22. helmikuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?