Lehti: Teemu Pukki kiinnostaa Manchester Unitedia - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Lehti: Manchester United yrittää ostaa Teemu Pukin pikatahtia – aika siirrolle on käymässä vähiin

Manchester United haluaa ratkaista hyökkääjäkriisinsä hankkimalla Teemu Pukin Norwichista, uutisoi Independent-lehti.

Teemu Pukki on tehnyt Norwichille jo 11 valioliigamaalia tällä kaudella.­

31.1.2020 15:33

Independentin mukaan Manchester United on tiedustellut Norwichilta Teemu Pukin hintaa, mutta saanut tylyn vastauksen: suomalaistykki ei ole myynnissä.

Valioliigan jumbona oleva Norwich ei halua luopua avainpelaajastaan Pukista, koska seura yrittää kaikin keinoin pitää kiinni sarjapaikastaan.

Siirtoikkuna Englannissa sulkeutuu Suomen aikaa kello yksi perjantain ja lauantain välisenä yönä, eli aikaa mahdolliselle siirrolle on todella vähän. Toki erittäin suurinumeroinen ostotarjous saattaisi vielä kääntää Norwichin pään.

29-vuotias Pukki siirtyi Norwichiin ilmaisella siirrolla tanskalaisesta Bröndbystä kesällä 2018. Norwichilla olisi siis tilaisuus tehdä mukava voitto siirtomarkkinoilla. Säilyminen Valioliigasssa olisi rahakkaan tv-sopimuksen ansiosta kuitenkin vielä tärkeämpää myös taloudellisesti.

Pukin lisäksi ManUlla kerrotaan olevan pitkä lista muita hyökkääjiä, joita se yrittää naarata riveihinsä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Independentin mukaan United on tiedustellut muun muassa Napolin Dries Mertensiä, PSG:n Edinson Cavania, Bournemouthin Joshua Kingiä, Southamptonin Danny Ingsiä, Shanghai Shenhuan Odion Ighaloa ja Dalian Yifangin Salomon Rondonia.

United tarvitsee uutta kärkimiestä kuumeisesti, sillä joukkueen ykköstykki Marcus Rashford on loukkaantumisen vuoksi pitkään sivussa.

ManU teki siirtoikkunan viime metreillä yhden hankinnan. Seura kiinnitti torstaina keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesin Sportingista. Mediatietojen mukaan 25-vuotiaan Fernandesin siirtosumma oli aluksi 55 miljoonaa euroa, mutta se voi menestyksen myötä nousta jopa 80 miljoonaan.

Jami Puustisen jalanjäljillä

Vain yksi suomalainen on toistaiseksi edustanut Manchester Unitedia. Kärkimies Jami Puustinen pelasi seuran juniorijoukkueissa vuosina 2003–2006. Puustinen ei koskaan päässyt debytoimaan Punaisten Paholaisten ykkösmiehistössä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?