Norwichin fani tarjosi pelaajille testamentissaan juomat – Teemu Pukin joukkue kallisti maljaa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Norwichin fani tarjosi pelaajille testamentissaan juomat – Teemu Pukin joukkue kallisti maljaa

Barrie Greaves halusi kiittää pelaajia heidän tarjoamastaan viihteestä.

Norwich Cityllä on Valioliigassa vaikeaa. Lauantaina joukkue hävisi Manchester Unitedille 0–4.­

12.1.2020 6:12

Valioliigan Norwich Cityn kannattaja Barrie Greaves osoitti testamentissaan 100 puntaa, jotta joukkueen pelaajat voivat juoda juoman hänen laskuunsa.

Norwichia koko ikänsä kannattanut Greaves, 83, kuoli 28. joulukuuta. Hän ei pystynyt enää viimeisinä vuosinaan menemään katsomoon munuaissairautensa takia.

– Hänen viimeisessä pelissään kaksi lapsistani oli maskotteina, joten se oli kaunis päätös hänelle, Greavesin tytär Sarah kertoi BBC:lle.

Norwich twiittasi perjantaina kuvan, jossa joukkueen pelaajat nostivat maljan Greavesille. Joukkueen paras maalintekijä Teemu Pukki ei ollut kuvassa mukana, sillä hän toipuu parhaillaan takareisivammasta eikä osallistunut vierasotteluun Manchester Unitedia vastaan.

– Hän nimenomaisesti sanoi, että se oli kiitos heille viihteestä – hyvistä ja huonoista ajoista. Ja luulenpa, että tämä kulunut vuosi on ollut juuri sitä: nousu ja nyt taistelu säilymisestä Valioliigassa, Sarah kertoi.

Norwich on Valioliigassa viimeisenä seitsemän pisteen päässä säilyjän paikasta.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?