Teemu Pukin maaliputki katkesi – ”Fuck VAR” raikui katsomossa - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Teemu Pukin maaliputki katkesi – ”Fuck VAR” raikui joka puolella katsomoa

Teemu Pukki ei pystynyt maalintekoon Sheffield Unitedia vastaan.

Teemu Pukki ei pystynyt maalintekoon Sheffield Unitedia vastaan.

Julkaistu: 8.12.2019 18:20

Videotuomarointiin turhautuneet laulut leimasivat tunnelmaa, kun Norwich hävisi Sheffield Unitedille 1–2.

Sheffield United kaatoi kylmää vettä kotijoukkue Norwich Cityn niskaan heti toisen puoliajan alussa. Enda Stevensin ja George Baldockin pikamaalit toivat vieraat rinnalle ja ohi. Alexandre Tettey oli vienyt avausjaksolla Norwichin johtoon.

Ottelu paljasti torstaina pelatun Southampton-vierasottelun tapaan Norwichin kahdet kasvot. Tällä kertaa avausjakso oli eheä kokonaisuus. Prässi toimi ja avasi tiloja hyökkäyspäähän. Omassa boksissa Christoph Zimmermann voitti vieraiden keskitykset kerta toisensa jälkeen.

Toisella puoliajalla kokonaisuus hajosi. Norwichin syöttöpeli sakkasi ja sen oman alueen puolustamisessa tapahtui virheitä.

VAR nousi jälleen näkyvästi esiin.

Avauspuoliajalla videolta hinkattiin, oliko Sheffield Unitedin pelaaja paitsiossa, kun joukkue osui 2–1-johdossa. Lopulta maalia ei hyväksytty. Toisella puoliajalla erotuomari näytti suoraa punakorttia Chris Bashamille, mutta VAR perui tuomion ja Unitedin toppari selvisi varoituksella.

Harva asia on yhdistänyt koti- ja vieraskannattajia saarivaltakunnassa niin paljon kuin VAR.

”Fuck VAR” ja ”There’s no football anymore”, kaikui ympäri katsomoa hellyttävän yksimielisesti.

Myös valmentajien kommenteista on paistanut, että he eivät jaksa puhua videotuomarien päätöksistä. Se ei ole ihme. Esimerkiksi Sheffield United pelaa upeaa kautta, mutta se on jäänyt VAR-keskustelun varjoon.

Teemu Pukin kahden pelin maaliputki katkesi. Kotkalainen voitti avauspuoliajalla joukkueelle palloja, mutta ei yltänyt boksin tuntumassa parhaimpaansa. Hyökkääjä ei saanut yhtään laukausta maalia kohti.

Toki vikaa oli myös tarjoilussa. Norwich sortui luvattoman usein harhasyöttöihin. Toisella puoliajalla peli meni kirivaiheessa liian herkästi puskemiseksi.

Tuoreimmat osastosta