VAR-kiukku leimahti Valioliigassa, kun Liverpool murskasi Man Cityn – katso kuvasta, onko tämä sinusta käsivirhe

Julkaistu:

valioliiga
Liverpoolin avausmaalia edeltänyt tilanne suututti Manchester Cityn pelaajat. Liverpool oli lopulta täysin ylivoimainen.
Liverpool vankisti otettaan Valioliigan kärkipaikkaan rusentamalla Manchester Cityn 3–1. Liverpoolin maalit tekivät Fabinho, Mohamed Salah ja Sadio Mané.

Tilanne, joka edelsi Fabinhon osumaa suututti Cityn väen perusteellisesti.

Cityn hyökkäsi ja pelasi pallon Liverpoolin rangaistusalueelle. Bernardo Silvan keskitys osui Liverpoolin puolustajaa Trent Alexander-Arnoldia käteen. Erotuomari Michael Oliver ei nähnyt tilanteessa käsivirhettä, eikä aihetta korjaukseen antanut myöskään VAR.


Liverpool sai pallon tilanteesta itselleen ja käynnisti nopean vastahyökkäyksen. Sen päätteeksi Fabinho tykitti upealla kaukolaukauksella Liverpoolin johtoon jo 6. minuutilla.

Valioliigan erotuomareista vastaava PGMOL kertoi jo ottelun aikana, että rangaistuspotkua ei annettu, koska pelaajan käsi ei ollut luonnottomassa asennossa, eikä hänellä ollut reagointiaikaa tilanteessa.


Liverpoolin juhlat yltyivät ja Cityn kiukku kasvoi vain seitsemän minuuttia myöhemmin, kun Salah iski 2–0. City vetosi Salahin olleen paitsiossa, mutta jälleen Oliverin ryhmä sekä VAR näkivät tilanteen toisin.

Mané iski ratkaisevan niitin heti toisen jakson alussa. Silvan kavennus 78. minuutilla oli laiha lohtu.

 


Liverpool venytti sarjajohtonsa kahdeksaan pisteeseen.

Ota kantaa

Tapahtuiko ennen Fabinhon maalia käsivirhe?

Kyllä 45% Ei 55%
Ääniä yhteensä 2013

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt