Poliisin video näyttää hurjat sekunnit – Arsenalin tähtipelaaja ajoi puukkomiehet lipettiin: ”Reaktio oli todella, todella rohkea”

rac

Julkaistu:

Valioliiga
Lontoon poliisi julkaisi dramaattisen videon tilanteesta, jossa kaksi Arsenalin pelaajaa ja pelaajan vaimo joutuivat skootterilla liikkuneiden puukkoryöstäjien kohteeksi.
Lontoon poliisi on julkaissut videon, jossa Englannin Valioliigaa pelaavaa Arsenalia edustavat tähtipelaajat Mesut Özil ja Sead Kolasinac joutuivat puukkohyökkääjien kohteeksi Koillis-Lontoossa viime heinäkuussa. Mukana oli myös Özilin vaimo.

Videolla näkyy, miten Kolasinac häärää mustan Mercedes G -katumaasturin etuovella, kun paikalle ajaa skootterilla kaksi kypäräpäistä miestä. Kuljettaja nousee skootterin kyydistä ja alkaa sohia pitkällä veitsellä, kunnes Kolasinac saa hätisteltyä ryöstäjät käpälämäkeen.

Arsenalin heinäkuisen tiedotteen mukaan pelaajat selvisivät vahingoittumattomina tilanteesta.

Lain koura tavoitti ryöstäjät muutama tunti teon jälkeen. Tällä viikolla oikeuden eteen on tuotu Jordan Northover, 26, ja Ashley Smith, 30, joka myönsi osuutensa rikokseen lokakuussa. Kaksikolle luetaan tuomiot myöhemmin tällä viikolla.


Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan miehet jäivät kiinni yleisövihjeen avulla. Ryöstöyrityksen jälkeen kaksikko piipahti paikallisessa pubissa hylättyään vaatteet ja kypärät ruohikolle baarin lähellä, valvontakameran kuvasta ilmenee.

Özil kertoi lokakuussa kansainväliselle urheilulehdelle The Athleticille tilanteesta. Hän oli ryöstöhetkellä autossa vaimonsa kanssa, Kolasinac oli auton ulkopuolella.

– He käskivät häntä (Kolasinacia) antamaan kellomme. Seadin reaktio oli todella, todella rohkea. Hän hyökkäsi toista hyökkääjää vastaan, Özil kertoi.

– Olimme juuri menneet naimisiin ja pelkäsin vaimoni puolesta. Pelkäsin Seadin puolesta. En ajatellut itseäni.


Pelaajat kertoivat myöhemmin poliisin kuulusteluissa yhden kellon arvon olleen 200 000 puntaa (232 000 euroa)

Özil kertoo The Athleticille, että ryöstäjät yrittivät kahteen otteeseen autoon sisään.

– Huusin Seadille ”hyppää sisään, hyppää sisään”. Onneksi hän teki niin. Toinen kavereista yritti jälleen autoon. Sead sulki oven ja minä tein u-käännöksen. Paikalla tehtiin katutöitä ja he heittivät tiiliä ja kiviä peräämme.

Ryöstäjät lähtivät seuraamaan skootterilla kolmikon Mercedestä, mutta mitään ei enää tapahtunut. Tapaus jätti jälkeensä pelon siitä, että heidät yritettäisiin ryöstää uudelleen.

– Vaimoni ei tuntenut enää oloaan turvalliseksi. Kun menin koiriemme kanssa pihalle, hän pyysi palaamaan takaisin, Özil kertoi The Athleticille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt