Tottenhamin tähtipelaaja itki lohduttomasti nähtyään taklauksensa järkyttävän seurauksen – vastustajan kapteenilta hieno ele

Julkaistu:

Valioliiga
Evertonin ja Tottenhamin valioliigaottelussa todistettiin järkyttävää hetkeä.
Valioliigassa todistettiin sunnuntaina pelaajia ja kannattajia järkyttänyttä tilannetta, kun Evertonin portugalilaispelaajan Andre Gomesin nilkka näytti menevän säpäleiksi.

Gomes, 26, loukkaantui Evertonin ja Tottenhamin välisen ottelun lopussa. Tottenhamin korealaishyökkääjä Son Heung-min taklasi kovaa edennyttä portugalilaista, joka osui kaatuessaan vielä Tottenhamin Serge Aurieriin.

Tilanteen jälkeen tuskasta huutava Gomes jäi makaamaan maahan jalka luonnottomassa asennossa. Portugalilaista hoidettiin kentällä useita minuutteja, kunnes hänet nostettiin paareille ja kannettiin pois.

Muut pelaajat tajusivat tilanteen vakavuuden välittömästi. Son puhkesi lohduttomaan itkuun heti nähtyään Gomesin jalan kunnon. Myös moni muu nieli järkytyksen kyyneleitä.

Son sai tilanteesta punaisen kortin, vaikka oli epäselvää, loukkaantuiko Gomes kontaktista Sonin vai Aurierin kanssa. Ulosajo oli kuitenkin sivuseikka Sonille, joka oli äärimmäisen pahoillaan tapahtuneesta.

– Son on murtunut. Hän ei voi nostaa edes päätään, koska itkee niin paljon, Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Alli kertoi BBC:n mukaan ottelun jälkeen.
Korealaispelaaja oli niin järkyttynyt, että myös vastustajajoukkueen Evertonin pelaajat lohduttivat häntä. Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino oli kiitollinen Sonin saamasta tuesta.

– Haluan kiittää Evertonin kapteenia Seamus Colemania. Hän tuli pukuhuoneeseen lohduttamaan Sonia, Pochettino kertoi medialle pelin päätyttyä.

Evertonin päävalmentaja Marco Silva sanoi lehdistölle, että Gomes kiidätettiin Goodison Parkilta ambulanssilla sairaalaan.

Evertonin ja Tottenhamin ottelu päättyi lukemiin 1–1.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt