Teemu Pukki on sata miljoonaa dollaria ansaitsevan urheilutähden suosikki – ”Rakastan Pukin katselemista”

Julkaistu:

Valioliiga
Houston Texasin NFL-joukkueen tähtipelaaja J.J. Watt kertoi BBC:n haastattelussa jalkapallofaniudestaan, ja mainitsi lempipelaajakseen Teemu Pukin.
Houston Texasin paidassa koko NFL-uransa pelannut J.J. Watt kertoi BBC:n haastattelussa, että häntä kiinnostaa kovasti myös ”eurooppalainen jalkapallo”.

Watt ja Houston Texas allekirjoittivat vuonna 2014 kuuden vuoden sopimuksen, jonka arvo on hieman yli sata miljoonaa dollaria eli noin 90 miljoonaa euroa.

Watts valittiin vuonna 2017 Sports Illustratedin äänestyksessä vuoden urheilijaksi, jonka saavutukset ilmentävät parhaiten urheiluhenkeä.

Norwich Cityn kärkipelaaja Teemu Pukki on tehnyt 30-vuotiaaseen tähteen valtavan vaikutuksen.

– Juuri nyt rakastan Pukin katselemista, rakastan katsoa kun hän pelaa. Hän on niin hauska seurattava, hän vain paukuttaa maaleja, Watt fiilisteli kuusi maalia Valioliigassa iskenyttä Norwichin kärkipelaajaa.


Kolmesti uransa aikana NFL:n parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi valittu Watt kertoi haastattelussa innostuneensa jalkapallosta, kun se alkoi saada asemaa jenkkien TV-kanavilla. Visiitti Stamford Bridgelle oli viimeinen niitti, ja nykyään Watt on kovan luokan jalkapallofani.

– Aloin ottaa selvää lajin perinteistä ja historiasta, kaikista joukkueista ja paikalliskamppailuista. Rakastuin siihen lajiin. Rakastan jalkapallon katsomista joka viikonloppu, katson vaikka kun Newcastle kohtaa Sheffield Unitedin, ei ole väliä onko kyseessä kärkikamppailu vai liigan häntäpään joukkueet, Watt hehkutti innostustaan lajia kohtaan.

Myös Wattin vaimo Kealia Ohai on USA:n maajoukkueessakin pelannut jalkapalloilija, joten laji on iso osa pariskunnan elämää.

Pukki nähdään seuraavan kerran tositoimissa lauantaina, kun Norwich matkaa Brightonin vieraaksi. Nousijajoukkue kaipaa Pukilta kipeästi onnistumisia: se on valahtanut Valioliigan sarjataulukossa toiseksi viimeiselle sijalle.

Norwichin edellinen voitto nähtiin syyskuun 14. päivä Manchester Cityä vastaan, ja se on myös edellinen kerta, kun kotkalainen maalinsylkijä on onnistunut heiluttamaan maaliverkkoa Norwichin paidassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt