Nähdäänkö jälleen ”Pukki-party”? Norwichin manageri hehkuttaa ManUn kohtaamista – ”Iso peli Suomessa”

Julkaistu:

Valioliiga
Norwichin manageri Daniel Farke tietää, että ManU-ottelu kiinnostaa valtavasti muuallakin kuin Englannissa.
Teemu Pukki loisti Huuhkajissa viimeksi lokakuussa, mutta Norwichissa on ollut viime viikkoina vaikeampaa.

Suomalaishyökkääjä on jäänyt maalitta neljässä viime valioliigapelissä. Mahdollisuus putken katkaisemiseen odottaa sunnuntaina Norwichin isännöidessä Manchester Unitedia.

Norwichin manageri Daniel Farke tietää ottelun kiinnostavan myös Englannin ulkopuolella.

– On aina hieno päivä Norwich Citylle päästä pelaamaan seuraa vastaan, joka yhä kuuluu maailman suurimpiin ja parhaimpiin. Se on iso peli Suomessa Teemulle ja Argentiinassa ”Emille” (Emiliano Buendia) – ja myös Saksassa, uskokaa pois, Farke sanoi Norwich Evening Newsin artikkelissa.

Hän lupaa ManUlle kunnon haasteen, vaikka myöntää selkeän altavastaajan aseman.

– Emme halua yhdenkään vastustajan sanovan kohtaamisemme jälkeen, että se oli helppo peli. Se ei silti ole fifty-fifty-peli, vaikka loukkaantumistilanteemme on helpottanut. Meiltä puuttuu edelleen kolme tärkeää keskuspuolustajaa. Tämä on ottelu, jollaisesta voimme realistisesti saada pisteitä ehkä kerran kymmenestä.

ManU on aloittanut kauden statukseensa nähden heikosti.

Kritiikistä huolimatta tulee huomioida se, että ManUn puolustus toimii kohtalaisen hyvin. ManU on päästänyt Valioliigassa ennen sunnuntain ottelua vain yhdeksän maalia – neljänneksi vähiten koko liigassa.

James oli kiikarissa

Yksi ManUn mielenkiintoisimmista pelaajista löytyy hyökkäyksestä. Nuori ja todella nopea Daniel James, 21, tuli seuraan kesällä Swanseasta viisivuotisella sopimuksella. Siirtosummaksi raportoitiin 15 miljoonaa puntaa (noin 17,3 miljoonaa euroa).

Myös Norwich olisi halunnut Jamesin.

– Hän on pelaaja, josta olen aina pitänyt. Katsoin, olisiko ollut mahdollista päästä tekemään töitä hänen kanssaan, mutta kun Manchester United kutsuu, Norwich Cityllä ei ole mahdollista saada pelaajaa, manageri Farke sanoi Norwich Evening Newsin mukaan.

Norwich on napannut liigakauden seitsemästä pisteestään kuusi kotonaan Carrow Roadilla. Kauden yllättävin voitto irtosi Manchester Citystä 14. syyskuuta maalein 3–2. Siinä ottelussa nähtiin myös Pukin toistaiseksi viimeisin maali Norwichille.

Manchester United voi tehdä sunnuntain ottelussa historiaa. Se on paukuttanut syksyllä 1992 alkaneessa Valioliigassa yhteensä 1 999 maalia. Mikään joukkue ei ole toistaiseksi yltänyt 2 000:een.

Viasat Jalkapallo näyttää sunnuntaina kello 18.30 alkavan ottelun Norwich–Manchester United suorana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt