Manchester City jyräsi voittoon – videotarkistuksella hyväksytty maali herätti kysymyksiä

Julkaistu:

Valioliiga
City nousi voitollaan kolmen pisteen päähän sarjakärki Liverpoolista.
Raheem Sterling, Kevin De Bruyne ja Ilkay Gündogan viimeistelivät maalin mieheen, kun Manchester City kukisti jalkapallon Englannin Valioliigassa Aston Villan 3–0.

Vaikka Cityn kotivoitto oli selvä ja ansaittu, ottelun puhutuimmaksi tilanteeksi nousi De Bruynelle merkitty 2–0-osuma. Tilannetta tarkisteltiin videolta Sterlingin mahdollisen paitsion takia. Lopulta osuma hyväksyttiin.

Maali kirjattiin De Bruynelle, vaikka pallo näytti osuneen belgialaisen keskityksen jälkeen David Silvaan ja mahdollisesti myös Sterlingiin, joka oli paitsiossa.

Silva oli itse sitä mieltä, että pallo meni maaliin hänen jalkansa kautta. Osuma kuitenkin merkittiin De Bruynelle.

City hallitsi avausjaksoa, mutta maalihanat aukesivat vasta tauon jälkeen. Loistelias Sterling karkasi heti toisen puoliajan alussa tekopaikkaan ja laukoi pallon maalivahti Tom Heatonin jalkojen välistä sisään. De Bruynen maali syntyi 65. minuutilla.

Loppunumerot laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta Gündogan, kun kamppailua oli takana 70 minuuttia. Päätösminuuteilla Cityn Fernandinho nappasi ottelun toisen keltaisen korttinsa ja lensi suihkuun.

City nousi voitollaan kolmen pisteen päähän sarjakärki Liverpoolista, joka kohtaa sunnuntaina Tottenhamin.

Valioliigassa pelataan lauantaina vielä ottelut Brighton–Everton, Watford–Bournemouth, West Ham–Sheffield United ja Burnley–Chelsea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt