Leicester antoi Southamptonille ennätyksellisen höykytyksen – suurinumeroisin vierasvoitto Valioliigan historiassa!

Julkaistu:

Valioliiga
Leicester voitti Valioliigan perjantain ainoassa ottelussa Southamptonin historiallisen murskaavasti lukemin 9–0.
Leicester tarjoili perjantai-illan ainoassa valioliigaottelussa kotijoukkue Southamptonille historiallisen kovan selkäsaunan. Vieraat hurjastelivat voittolukemikseen 9–0.

Kyseessä on Valioliigan historian suurinumeroisin vierasvoitto, ja samalla Leicester sivusi myös suurimman voittomarginaalin ennätystä: Manchester United voitti Ispwich Townin samoin lukemin vuonna 1995.

Southamptonin perjantai-ilta lässähti heti alkuunsa. Jo kahdenkymmenen peliminuutin jälkeen kotijoukkue oli 0–3-tappioasemassa ja vajaamiehisenä Ryan Bertrandin ulosajon myötä.

Leicester jatkoi heltymätöntä maalitehtailuaan läpi ottelun. Lopulta hattutemppuun ylsivät sekä espanjalaishyökkääjä Ayoze Perez että Jamie Vardy, joka viimeisteli loppulukemat rangaistuspotkusta lisäajan neljännellä minuutilla.

Loistavan alkukauden pelannut Leicester nousi murskavoittonsa myötä Valioliigan toiselle sijalle, joskin Manchester Cityllä on mahdollisuus kuitata takaisin kakkoseksi, kun se kohtaa lauantaina Aston Villan.

Southampton sen sijaan jatkaa Valioliigan sijalla 18. Joukkue on kerännyt edellisistä viidestä ottelustaan vain yhden pisteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt