Teemu Pukin viime kauden vastustajan valmentajaa harmittaa paha nukahdus – ”Voin näyttää noin sata sähköpostia”

Julkaistu:

Jalkapallo
Bristol Cityn valmentaja väittää, että Teemu Pukkia tarjottiin seuraan.
Norwichiin viime vuoden kesällä ilmaissiirrolla tullut Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Teemu Pukki on takonut ”Kanarialinnuille” huimat 36 maalia 55 ottelussaan, ja hän on ollut yksi Englannin Valioliigan syksyn kohunimistä.

Ihmekös siis, että viime kaudella Englannin kakkostasolla eli mestaruussarjassa Pukkia ja Norwichia vastaan taistelleen Bristol Cityn valmentajaa Lee Johnsonia hieman kismittää se, että Pukki jäi häneltä hankkimatta, vaikka tilaisuus siihen oli.

– Pukkia tarjottiin mestaruussarjan kaikille seuroille. Voin näyttää noin sata sähköpostia. Norwich päätti kokeilla häntä ja hän on pelannut käsittämättömän hyvin heidän riveissään, Bristol Cityn luotsi Lee Johnson kertoo paikallislehti Bristol Postin mukaan.

– Jotkut jo väittivät, ettei hänestä ole huipulle. Ajattelivat hänen aiempaa uraansa Celticissä ja muissa seuroissa.

Johnson puhui Pukista samassa yhteydessä, jossa selitti syitä tuoreen espanjalaisvärväyksen Rodrin hankkimiseen. Pukin tavoin Rodri on jo kokenut pelaaja, joka on aiemmin urallaan pelannut brittikentillä.

Suomalaisvahti Niki Mäenpään edustama Bristol City majailee tällä hetkellä mestaruussarjassa yhdeksäntenä. Viime kaudella seura oli Norwichin voittamassa sarjassa kahdeksas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt