Futisikoni Frank Lampardilta yllättävä paljastus prinssi Georgesta, 6, – edes kaverit eivät saaneet kruununperillisen mieltä muuttumaan - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Futisikoni Frank Lampardilta yllättävä paljastus prinssi Georgesta, 6, – edes kaverit eivät saaneet kruununperillisen mieltä muuttumaan

Prinssi William ja hänen poikansa George (vas.) pysyvät Aston Villan leirissä – Frank Lampardin houkutteluista huolimatta.

Julkaistu: 20.10.2019 12:56

Frank Lampard paljasti, että yritti saada kuusivuotiaan prinssi Georgen kannattamaan Chelseaa.

Jalkapallo on lähellä Cambridgen herttuan eli prinssi Williamin sydäntä. Iso-Britannian kruununperillinen on toiminut Englannin jalkapalloliiton presidenttinä vuodesta 2006, minkä lisäksi hän on tunnetusti englantilaisseura Aston Villan kannattaja.

William vierailee aika ajoin suosikkiseuransa otteluissa. Kaksi viikkoa sitten hän herätti huomiota saapumalla Norwichissa pelattuun Aston Villan vieraspeliin puolisonsa herttuatar Catherinen ja lapsiensa prinssi Georgen, 6, ja prinsessa Charlotten, 4, kanssa.

Otteluvierailusta levisi maailmalle suloisia kuvia, joissa pikkuprinssi George juhli villisti Aston Villan maaleja. Hurrattavaa olikin, sillä birminghamilaisseura voitti Teemu Pukin edustaman Norwichin tylysti 5–1.

Kuvat nähtyään moni piti selvänä, että William on tartuttanut Aston Villa -faniutensa pojalleen. Ja näin todella taitaa olla.

Pitkän ja menestyksekkään jalkapallouran tehnyt Chelsea-ikoni Frank Lampard, 41, tapasi hiljattain Williamin hyväntekeväisyystilaisuudessa. Nykyään Chelsean valioliigajoukkuetta valmentava Lampard kertoi brittiläisen TalkSportin haastattelussa keskustelleensa Williamin kanssa jalkapallosta ja faniudesta.

Lampardin mukaan William paljasti, että prinssi George pitää kiinni Aston Villan kannattamisesta, vaikka hänen ystävänsä ovat lontoolaisen Chelsean leirissä.

– Hänen (Williamin) mukaansa George tuli koulusta kotiin ja sanoi, että kaikki hänen ystävänsä kannattavat Chelseaa, mutta että hän pysyy tiukkana ja on Villan fani, Lampard kertoi.

Frank Lampard edusti pelaajaurallaan Chelseaa vuodet 2001–2014. Täksi kaudeksi hän nousi lontoolaisseuran päävalmentajaksi.

Lampard kertoi kyselleensä Williamilta, miksi tämä kannattaa juuri Aston Villaa.

– William kertoi, että hän katsoi nuorempana (Aston Villan) ottelun ja tunsi, että se (fanius) oli oikein. Sitten hän luonnollisesti siirsi sen jälkikasvulleen. Tein pienen yrityksen saadakseni hänet (Georgen) Chelsean puolelle.

William on aiemminkin joutunut perustelemaan Aston Villan kannattamista. Seura on toki voittanut aikanaan esimerkiksi seitsemän FA Cupin mestaruutta, mutta viimeiset vuosikymmenet ovat olleet pokaalien suhteen hiljaisia.

William kertoi vuonna 2015 antamassaan haastattelussa BBC:lle, että kaikki hänen koulukaverinsa olivat joko Manchester Unitedin tai Chelsean faneja. Hän ei halunnut kuitenkaan kannattaa samoja huippujoukkueita.

– Halusin joukkueen, joka olisi enemmän keskitasoa ja antaisi minulle enemmän tunteiden vuoristorataa, William perusteli.

Vuoristorataapa hyvinkin.

Aston Villa nousi täksi kaudeksi taas Valioliigaan kolmen alemmalla sarjatasolla vietetyn kauden jälkeen. Tällä hetkellä seura on liigassa 11:ntenä. Alla on kahden ottelun voittoputki, sillä Norwich-murskavoiton jatkoksi Aston Villa voitti lauantaina kotikentällään Brightonin lukemin 2–1.

Isältä pojalle! Prinssi William on siirtänyt Aston Villa -faniutensa pojalleen prinssi Georgelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?