Teemu Pukki ja Norwich taistelivat, mutta tätä karua faktaa suomalaistähti ei osaa sanoiksi pukea - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Teemu Pukki ja Norwich taistelivat, mutta tätä karua faktaa suomalaistähti ei osaa sanoiksi pukea

Teemu Pukki oli tyytyväinen taisteluun, kun Norwich haki Bournemouthista kauden ensimmäisen vieraspisteensä.

Teemu Pukille näytettiin keltaista korttia.­

19.10.2019 19:58

Norwich piti ensimmäisen nollapelinsä ja sai ensimmäisen vieraspisteensä, kun se pelasi maalittoman tasapelin Bournemouthin vieraana.

Teemu Pukki haki ahnaasti voittomaalia, mutta tuki myös aktiivisesti joukkuettaan puolustuspäässä. Pelin lopulla suomalaishyökkääjälle heilui varoitus, kun hän katkaisi kotijoukkueen vaarallisen vastahyökkäyksen.

– Oli tiukka vääntö. Hyvä, että saimme pidettyä nollan. Se oli tärkeää. Olemme päästäneet liikaa maaleja. Toki toivoin, että olisimme tehneet maaleja, Pukki sanoi.

Valioliigajoukkueet palasivat kehiin maaottelutauon jälkeen. Pukki iski tiistaina Huuhkajille kaksi maalia 3–0-voitossa Armeniasta. Valioliigassa hänellä on meneillään neljän pelin maaliton jakso.

Pukin paras paikka avautui puolen tunnin jälkeen rangaistusalueen tuntumasta, mutta Aaron Ramsdale venyi kudin tielle.

– Maalin tekeminen tekee aina hyvää. Totta kai toivoin, että olisin osunut myös tänään. Vastustajan maalivahti otti yhden hyvän torjunnan.

Norwich sai ensimmäisen pisteen viidennessä vierasottelussaan. Maaliero neljästä edellisestä reissupelistä on karu 1–8. Pukki ei osaa selittää, miksi vieraissa kulkee huonommin kuin kotona.

– On vaikea sanoa. Olemme olleet heikkoja vieraissa. Toivottavasti tästä lähtee putki päälle ja saamme jatkossa pisteitä.

Seuraavaksi Norwich esiintyy kotiareenallaan Carrow Roadilla, kun Manchester United saapuu viikon päästä sunnuntaina kylään.

Edessä on kasvojenpesun paikka, sillä Norwich hävisi ennen maajoukkuetaukoa kotonaan 1–5 Aston Villalle.

– Tämä oli hyvä taistelu ja saimme pisteen. Ei olla saatu muutamaan peliin pisteitä, niin se oli tärkeää meille. Kotipeli on edessä, sieltä pitää hakea voitto, Pukki summasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?