Teemu Pukin peliä ei nähdä suorana lauantaina – näin Viasat vastaa ärtyneille futisfaneille - Valioliiga - Ilta-Sanomat

Teemu Pukin peliä ei nähdä suorana lauantaina – näin Viasat vastaa ärtyneille futisfaneille

Norwichin ja Aston Villan välinen valioliigaottelu nähdään lauantaina ainoastaan jälkilähetyksenä.

Teemu Pukin suorituksia ei nähdä suorana lauantaina.

3.10.2019 9:11

Teemu Pukin hyvät otteet Norwichin riveissä ovat laittaneet Valioliigan TV-oikeudet omistavan Viasatin pohtimaan otteluvalintojaan.

Toistaiseksi kanava on näyttänyt jokaisen Norwichin ottelun tällä kaudella. Tänä viikonloppuna asiaan tulee muutos, sillä ”Kanarialintujen” ottelua Aston Villaa vastaan ei nähdä suorana lähetyksenä lauantaina klo 17.

Nousijoiden välisen kuuden pisteen pelin sijaan suorana nähdään sarjakärki-Liverpoolin ja haastaja-Leicesterin välinen kamppailu.

Otteluvalinta on herättänyt keskustelua jo nyt Valioliigan seuraajien keskuudessa. Viasatin tuottajalla Antti Salolla on selvä peruste lauantain otteluvalintaan.

– Tähän mennessä olemme näyttäneet kaikki Norwichin ottelut, sillä tiedämme Teemu Pukin vetovoiman. Tänä viikonloppuna tilanne muuttuu siitä syystä, että haluamme näyttää sarjan mestaruustaistelua. Se on kuitenkin kiinnostavin asia Valioliigassa. Mitään suurempia linjauksia pelien näyttämisestä emme ole tehneet, Salo kertoo.

Salon mukaan Viasatilla ollaan varauduttu siihen, ettei lauantaina otteluvalinta miellytä kaikki kanavan tilaajia.

– Seuraamme keskustelua ja meille tulee palautetta myös suoraan. Emme viime kaudellakaan näyttäneet yhdenkään joukkueen kaikkia otteluita. Olemme myös sen varassa, mitä englantilaiset TV-yhtiöt Sky Sports sekä BT Sport valitsevat omiksi televisio-otteluikseen, Salo kertoo ja jatkaa:

– Emme siis voi luvata myöskään sitä, että pystyisimme näyttämään esimerkiksi Liverpoolin kaikki ottelut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?