Celtic-legenda ei ihmettele Teemu Pukin alkukauden virettä – vertaa suomalaisen onnistumista Mohamed Salahin ja Kevin De Bruynen tarinoihin

Julkaistu:

Valioliiga
John Hartsonin mukaan Teemu Pukki on nyt itselleen sopivassa ympäristössä.
John Hartson pohti Football FanCastin lähetyksessä, miksi Celticissä aikanaan kritisoitu Teemu Pukki mättää maaleja nyt Norwichissa.

Hartson on ex-hyökkääjä, joka edusti vuodet 2001–06 Celticiä ja teki 146 sarjaottelussa 88 maalia.

– Hän on yksi heistä, joka liikkui tutkan alla ja päästettiin menemään. Sitä tapahtuu toisinaan. On roppakaupalla pelaajia, jotka ovat menneet tiettyyn seuraan, eivät pelanneet odotetusti ja heidän on annettu mennä, Hartson tuumasi.

– Katsokaa Mohamed Salahia, yhtä maailman parhaista pelaajista ja Chelsea antoi hänen mennä. Katsokaa Kevin De Bruynea, yhtä maailman parhaista pelaajista ja Chelsea antoi hänen mennä. Joskus näitä asioita tapahtuu, hän jatkoi.

Pukki pelasi 2013–14 Celticissä 25 sarjapeliä, joissa teki seitsemän maalia. Seuraavana syksynä hän siirtyi tanskalaiseen Bröndbyyn. Kesällä 2018 matka jatkui ilmaissiirrolla Norwichiin.

– Löydät seuran, jossa olet onnellisessa ympäristössä, pelaat upeaa jalkapalloa ja loistat, Hartson kertoi.

– Olen onnellinen hänen puolestaan, koska tykkään, kun pelaajat yllättävät ihmisiä huippuvireellä. Moni on yllättynyt ja olen iloinen hänen puolestaan. Hän on ehdottomasti lennossa juuri nyt, ex-maalitykki kehui Pukkia.

Salah ja De Bruyne ovat maailman huippupelaajia, eikä Hartson verrannut Pukkia heihin niinkään ehdottomalta tasoltaan. Pointti oli, kuinka ympäristö vaikuttaa pelaajien onnistumiseen, mistä kolmikko tarjoaa hyvät esimerkit.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt