Huuhkajien ex-luotsi kehuu Teemu Pukkia – näkee yhtäläisyyksiä entiseen englantilaishyökkääjään

Julkaistu:

valioliiga
Teemu Pukki haastaa Roy Hodgsonin valmentaman Crystal Palacen vierasnurmella Valioliigassa.
Crystal Palacen manageri Roy Hodgson on kehunut Teemu Pukkia, ennen kuin hänen valmentamansa Crystal Palace kohtaa kotikentällään suomalaiskärjen Norwichin.

Suomi on Hodgsonille tuttu maa, sillä hän valmensi vuosina 2006–07 Huuhkajia. Pukkia hän ei silti tiennyt kovin hyvin ennen viime kautta.

– En kenties tiedä tarpeeksi hänen urasiirroistaan HJK:n jälkeen, en ole tutkinut näitä asioita, mutta olen katsonut hänen otteitaan viime kaudella Championshipissä ja pelanneen niin hyvin. En tutkinut häntä yksilönä, vaan katsoin hänen pelejään Norwichissa. Tein sitä monista syistä, ja tänä vuonna hän on meidän vastustajamme, Hodgson Football London -sivustolla kommentoi ennen Norwich-ottelua.

– Mielestäni paljon johtuu hänen luonteestaan ja päättäväisyydestään sekä faktasta, että hän on työskennellyt seurassa pelaajien kanssa, jotka arvostavat hänen taitojaan ja osaavat hyödyntää niitä, Hodgson jatkoi.

Huuhkajien ex-luotsin mukaan Pukki ymmärtää hyvin peliä osaa liikkua oikeaan aikaan oikeisiin paikkoihin.

– Totta kai, hänellä on ihania ominaisuuksia, joista jokainen manageri unelmoi. Kun hän pääsee hyvän liikkumisen ja pelin ymmärryksen jälkeen sisään, kahdella viime kaudella hän on käyttänyt mahdollisuutensa, Hodgson kehui.

– Mitä tapahtui 16 ja 17 ikävuoden välissä, näin uran alun ja sitten miehen, joka viime vuonna palasi parrasvaloihin tehden paljon maaleja Norwichille. En todella tiedä, mitä tapahtui. Teidän täytyisi kysyä häneltä itseltään, Hodgson myönsi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt